News

Revista Taifasuri, număr nou! Editorial Fuego! Icoana Minunilor cu sute de personaje! Mega-concurs cu premii „auto” și mulți bani!

Exclusiv în revista TAIFASURI 834: editorial Fuego, cine pictează Icoana Minunilor, concurs nou cu mari premii.
03.06.2021 | 12:18
Revista Taifasuri numar nou Editorial Fuego Icoana Minunilor cu sute de personaje Megaconcurs cu premii auto si multi bani
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 834! Nu ratați editorialul lui Fuego, un super-interviu cu pictorul care lucrează de 17 ani la Icoana Minunilor, cu sute de personaje și concursul cu premii „auto” și mulți bani!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 834 despre „optimismul de aur” al foarte îndrăgitei actrițe Rodica Popescu Bitănescu.

ADVERTISEMENT

„Teatrul și filmul românesc are în continuare eroi de seamă. Într-adevăr, inevitabil, se duc numele mari, se duc luminile care au format un stil aparte și-o generație irevocabilă…”

„Dar chiar și așa, n-ar strica, după fiecare plecare, să facem un fel de strigare a catalogului și să-i aplaudăm mai tare pe cei care mai sunt printre noi și care, mulți dintre ei, încă joacă, într-o formă excepțională”

„Este și cazul minunatei actrițe Rodica Popescu Bitănescu. Vitalitatea ei te lasă mască și felul în care se prezintă, la vârsta sa, este uimitor”

„Mulți ar spune că râsul său inconfundabil îi este simbol, dar dincolo de această ștampilă, Rodica este o actriță a simțurilor, a farmecului de-a transmite, un atent și abil mânuitor al emoției”

Mai multe despre Rodica Popescu Bitănescu aflați citind întregul editorial scris de Fuego în numărul 834 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 3 iunie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT
coperta revista Taifasuri 834
Revista Taifasuri, număr nou! Editorial Fuego! Cine pictează Icoana Minunilor cu sute de personaje! Mega-concurs cu premii „auto” și mulți bani!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 834

  • Un interviu tulburător prin profunzimea răspunsurilor date de pictorul Bogdan Sava „artistul care vorbește prin culoare, făcând nevăzutul văzut”…

„De 17 ani lucrez la o icoană unică, cu câteva sute de personaje. Scopul meu este să creez o icoană care să facă minuni pentru cei care se vor ruga la ea” – Bogdan Sava

  • Ce este „dieta militară” care vă poate scăpa de până la 10 kilograme într-o alternanță de 3 zile cu regim strict urmate de 4 zile „libere”, aflați numai din revista TAIFASURI 834!
  • Cele 5 „legi pentru amenajarea unui spațiu de lucru acasă”, precum și culorile care „ridică starea de spirit și curiozitatea” le aflați de la arhitectul Alex Gavrilescu numai în revista TAIFASURI 834!
  • Cum și câți ani de vechime în muncă vă puteți „cumpăra” dacă nu v-ați realizat „stagiul de cotizare” și vreți să ieșiți la pensie. Atenție, există un termen până la care vă puteți ajuta… bătrânețile, aflați-l din revista TAIFASURI 834!
  • 4 pagini de „Farmacia verde”, rețete elvețiene care au intrat în istorie, agenda culturală a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 834 al revistei TAIFASURI!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 834 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 3 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19… sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT