News

Revista Taifasuri, număr nou! Editorial Fuego! Interviu Doinița Fluturu! Rai în Maramureș: Glodeanca. Exclusiv: CD cu muzică de petrecere

Exclusiv în revista TAIFASURI 837: editorial Fuego, interviu și CD cu Doinița Fluturu, excursie în Maramureș: Raiul de la Glodeanca.
24.06.2021 | 22:48
Revista Taifasuri numar nou Editorial Fuego Interviu Doinita Fluturu Rai in Maramures Glodeanca Exclusiv CD cu muzica de petrecere
Revista Taifasuri. Editorial Fuego. Interviu Doinița Fluturu. Rai în Maramureș la Glodeanca. CD cu muzica de petrecere a formației Tomis Jr.
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 837! Nu ratați editorialul lui Fuego, interviul cu Doinița Fluturu, o… excursie în Raiul maramureșean de la Glodeanca și, mai ales, un CD cu muzica de petrecere a formației Tomis Jr.! Numai cu revista TAIFASURI!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 837 despre nepăsarea care a cuprins lumea. Un soi de indiferență nocivă, care nu poate aduce decât declin și suferință, pe termen lung…

ADVERTISEMENT

 

„Din ce în ce mai tare lumea e cuprinsă de nepăsare, de un soi de indiferență nocivă, care nu poate aduce decât declin și suferință, pe termen lung”

„Nu ne pasă nici măcar de cei din jurul nostru. Mulți au ajuns indivizi care se văd doar pe ei, care se ghidează doar pentru a-și satisface propriile nevoi, uitând cumva că trăim într-o comunitate în care singura salvare, cea mai eficientă, ar fi unitatea”

„Cred că nu ne pasă nici măcar de felul în care suntem percepuți în societate. Într-adevăr, gura lumii e slobodă și nu o poți schimba sau închide cu una cu două, dar chiar și așa, e bine să ne păstrăm doza de educație, să avem bun simț și să nu dăm cu piatra la orice pas, să nu aruncăm cu noroi”

„Tare nu-mi place mie atunci când văd că toată lumea se pricepe la tot, când văd cum în online fiecare este rege și are puterea de a judeca, de a pune ștampile, de a găsi păreri și de a argumenta fără vreun pic de cunoștințe”

Mai multe din ce crede Fuego despre faptul că se adâncește o crasă nepăsare, în care nimic nu mai poate fi temeinic, demn și trainic, pentru a putea construi, aflați citind întregul editorial scris de Fuego în numărul 837 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 27 iunie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

  • ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!
ADVERTISEMENT

Ce subiecte puteți citi în revista TAIFASURI 837

  • Un amplu interviu cu o „voce” unică în peisajul bogat al muzicii de petrecere. Doinița Fluturu face istorie pe scenă din 1992, alături de formația Tomis Jr. La ce vârstă fragedă a făcut primii bani din cântat, ce mare cântăreață i-a fost model, povestea și hiturile trupei căreia i-a pus bazele, împreună cu fratele ei Nicu, în urmă cu aproape 29 de ani, aflați numai din revista TAIFASURI 837!
  • Povestea de basm a unui loc de basm cu oameni de basm! Ce este Glodeanca, unde este în inima Maramureșului străvechi, cine sunt Ileana și Neluțu Sas, „extratereștrii” atât de… umani, de calzi, de primitori, cu ce minuni de amenajări tradiționale (știți ce este o „vâltoare”?), cânt tradițional de taragot moștenit direct de la maestrul Dumitru Fărcaș (știți unde se fabrică taragoturile?) și bucate tradiționale (știți ce sunt „pancovele”? Dar „scoverzele”?), toate acestea le puteți afla în exclusivitate din revista TAIFASURI 837!
coperta revista Taifasuri 837
Nu ratați revista TAIFASURI 837! Nici nu știți ce pierdeți!
  • „Pătratul magic 4X4 aduce prestigiu, putere și vindecare”, susține numerologul Ionela Stanciu. Pătratul magic – sau „Yantra numerologică” – se realizează pe baza datei de naștere. Cum se aranjează cifrele rezultate, cum se calculează ca să aducă bunăstare, aflați din revista TAIFASURI 837!
  • Se întoarce super-comedia „Totul despre sex”! Unde, când și cum veți putea vedea din nou aventurile sentimentale… și nu numai!… ale zăpăcitelor prietene Carrie, Charlotte și Miranda, precum și ce s-a întâmplat cu Samantha, aflați numai din revista TAIFASURI 837!
  • 4 pagini de „Farmacia verde”, rețete „sănătoase de la Lea Michele”, agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în revista TAIFASURI 837!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 837 al revistei TAIFASURI, acum la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 24 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Și, în plus, veți primi un CD de excepție! Colecția TAIFASURI MUZICALE revine în forță cu un super-CD EXCLUSIV! Doinița Fluturu nu este prezentă în revista TAIFASURI numai cu un interviu…

Împreună cu formația Tomis Jr., Doiniț Fluturu lansează prin intermediul revistei TAIFASURI 837 un album special, cu hituri de petrecere, vechi și noi, interpretate LIVE! Cereți vânzătorului CD-ul dacă nu-l primiți odată cu revista TAIFASURI 837!

CD Doinita Fluturu din revista Taifasuri
Numai cu evista Taifasuri 837 veți primi un super CD cu Doinița Fluturu și formația Tomis Jr.

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ ACUM în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT