News

Revista Taifasuri, număr nou! Editorial Fuego! Interviu-eveniment cu marele maestru Nicolae Botgros! Visul său: România Mare!

Exclusiv în revista TAIFASURI 839: editorial Fuego, interviu-eveniment cu marele maestru Nicolae Botgros, mega-concurs cu premii auto.
09.07.2021 | 08:56
Revista Taifasuri numar nou Editorial Fuego Interviueveniment cu marele maestru Nicolae Botgros Visul sau Romania Mare
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu – Fuego este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 839! Nu ratați editorialul lui Fuego, un interviu-eveniment cu marele maestru Nicolae Botgros, care visează la România Mare! Aflați totul despre un mega-concurs cu premii… pe roți!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 839 despre „oameni care nu prea știu ce înseamnă cuvântul IMPOSIBIL”.

ADVERTISEMENT

„Aceștia își trăiesc viața la intensitate maximă, nu renunță ușor și demonstrează că fiecare experiență este o lecție pentru mai târziu”

„Nici măcar soarta nu a fost prea ușoară și-au avut mult de muncă, dar au arătat că se poate, că oricând o poți lua de la zero și poți construi, cu succes, un parcurs în care nu e nevoie să te întrebi de unde vine energia și puterea de a merge mai departe”

„Are o mulțime de realizări în plan profesional, deși a pornit de jos, fără susținere și fără capital. A răzbit și și-a depășit condiția”

„Dincolo de asta, e un caracter aparte, cu o inimă cât pentru o sută. Face o mulțime de fapte caritabile, susține tineri artiști, se implică într-o mulțime de cauze și ajută pe toată lumea, cât poate, fără a sta prea mult pe gânduri”

Despre cine scrie Fuego aflați citind întregul său editorial din numărul 839 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 8 iulie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

coperta revista Taifasuri 839

Ce subiecte puteți citi în revista TAIFASURI 839

Interviu-eveniment cu o uriașă inimă românească, maestrul Nicolae Botgros, „regele” lăutarilor autentici din Moldova cea bătrână. Viața sa a fost un roman între valurile istoriei, dorința sa de căpătâi este să vadă România Mare, unită cu Basarabia. Aflați numai din revista TAIFASURI 839 minunile din viața marelui român care este maestrul Nicolae Botgros!

Marile secrete din Arhiva Vaticanului. Ce au încercat să ascundă înalții prelați de la Sfântul Scaun. Planul lui Hitler de a-l răpi pe Papă și contrele cu Stalin. Desecretizarea documentelor secrete, în revista TAIFASURI 839!

ADVERTISEMENT

Look-ul ideal pentru vedete în funcție de zodie. Nativii din „Pești” sunt irezistibili cu pleoape… marine! Manichiura face diferența în „Balanță”, iar „Taurii” sunt… Ei bine, cum sunt vedetele din „Tauri” și din celelalte zodii, aflați din revista TAIFASURI 839!

Pașii pentru obținerea certificatului digital UE privind COVID-19. Aflați din revista TAIFASURI 839 care sunt pașii pentru a intra în posesia documentului care vă permite să circulați aproape normal prin Europa, fără grija carantinării din cauza coronavirusului SARS-CoV-2.

4 pagini de „Farmacia verde”, rețete-minune din 5 ongrediente, sub 350 de calorii porția, agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 839 al revistei TAIFASURI!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 839 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 8 iulie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT