News

Revista Taifasuri, număr nou! Editorial Fuego! Interviu exclusiv Ana Maria Mărgean, câștigătoarea „Românii au talent”! CD Cristian Rizescu!

Exclusiv în revista TAIFASURI 835: editorial Fuego, un interviu exclusiv cu uimitoarea Ana Maria Mărgean, marea câștigătoare de la „Românii au talent” și un CD de excepție cu Cristian Rizescu.
10.06.2021 | 10:22
Revista Taifasuri numar nou Editorial Fuego Interviu exclusiv Ana Maria Margean castigatoarea Romanii au talent CD Cristian Rizescu
Revista Taifasuri 835 Editorial Fuego! Interviu Ana Maria Mărgean câștigătoare Românii au talent CD Cristian Rizescu!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 835! Nu ratați editorialul lui Fuego, un super-interviu exclusiv cu uimitoarea Ana Maria Mărgean, marea câștigătoare de la „Românii au talent”! Plus un CD de excepție cu Cristian Rizescu!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 835 despre munca de zi cu zi și cum ne înnobilează activitatea noastră profesională. Dacă este și… profesionistă!

ADVERTISEMENT

„Nu știu cum li se pare unora sau altora, dar pentru a te menține, pentru a reuși să faci performanță, pentru a te întreține din muzică, este nevoie de muncă”

„Eu consider că munca ne înnobilează. Nu zic ca oamenii să fie obsedați de asta, dar parcă nu-mi imaginez să treacă o zi în care să nu fac ceva, să nu mă simt util pentru mine și pentru cei din jurul meu”

„Știu că poate părea ciudat acest editorial al meu. Nu am vreo atitudine dictatorială și nici nu cred că trebuie obligat cineva, oricine ar fi, să muncească. Dar consider că asta e cheia evoluției lumii în care trăim”

Mai multe despre viziunea lui Fuego despre muncă, despre necesitatea, importanța și bucuriile acesteia aflați citind întregul editorial scris de Fuego în numărul 835 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 10 iunie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT
coperta revista Taifasuri 835
Nu ratați revista TAIFASURI 835! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu o citiți!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 835

  • Povestea emoționantă a uimitoarei Ana Maria Mărgean, copila ventriloc care, la 11 ani, a câștigat marele premiu de 120.000 de euro la „Românii au talent”. Cum și-a descoperit harul, cine este idolul ei, ce prieteni necuvântători are, care îi este cel mai drag, ce își dorește cel mai mult, aflați din interviul în exclusivitate din revista TAIFASURI 835!
  • O altă poveste superbă coboară din Obcinele Bucovinei, de la păstorul Ilie Dariciuc, înconjurat de feciorii lui, de oile și câinii lui, de fluierele sale fermecate. „Ascultați” balada reală a unui real cioban mioritic, numai în revista TAIFASURI 835!
  • Aflați din revista TAIFASURI 835 cum să vă feriți pisicuțele de o boală extrem de contagioasă, cu evoluție foarte rapidă, de cele mai multe ori mortală: parvoviroza felină. Citiți în revista TAIFASURI 835 ce trebuie să faceți pentru o viață cât mai lungă a prietenilor „blănoși”!
  • Știți semnificația celor mai puternice numere din Biblie? Dacă nu, aflați-o din revista TAIFASURI 835! Pentru că, de când e lumea și Pământul, aceste numere au jucat un rol extrem de important în viața dreptcredincioșilor, legate indestructibil de lumina divină…
  • 4 pagini de „Farmacia verde”, dieta sănătoasă a femeii însărcinate, bărbați celebri care acordă o atenție deosebită… înfrumusețării, rețete „aerate cu iaurt”, agenda culturală a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 835 al revistei TAIFASURI!

Și asta nu-i tot! Colecția „TAIFASURI MUZICALE” revine în forță cu un CD de excepție: „A zburat puiu’ cu ața”, refrene interpretate de „prințul” muzicii de petrecere, Cristian Rizescu. Numai cu revista TAIFASURI 835! Nu uitați să-l cereți când cumpărați revista!

ADVERTISEMENT

Nu ratați CD-ul lui Cristian Rizescu, nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 835 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 10 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT