News

Revista Taifasuri, număr nou! Editorial Fuego! Interviu exclusiv umoristic cu Nae Alexandru și Cristi Simion, noul cuplu de aur al comediei românești!

Exclusiv în revista TAIFASURI 836: editorial Fuego, interviu savuros cu actorii Nae Alexandru și Cristi Simion, noul cuplu de aur al comediei românești.
17.06.2021 | 14:54
Revista Taifasuri numar nou Editorial Fuego Interviu exclusiv umoristic cu Nae Alexandru si Cristi Simion noul cuplu de aur al comediei romanesti
Revista Taifasuri, număr nou! Editorial Fuego! Interviu exclusiv umoristic cu Nae Alexandru și Cristi Simion, noul cuplu de aur al comediei românești!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 836! Nu ratați editorialul lui Fuego și un super-interviu exclusiv cu actorii Nae Alexandru și Cristi Simion, noul cuplu de aur al comediei românești

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 836 despre „Idolul generațiilor romantice – Gabriel Dorobanțu!

ADVERTISEMENT

„Gabriel Dorobanțu este un idol al generației sale, este un idol al romantismului și este, cumva, definiția omului care a crezut în talentul său și a marșat, cu inteligență, în direcția potrivită”

„Este un profesionist, atent la detalii, mereu optimist și cu un șarm care nu te lasă să nu-l îndrăgești. În spatele ecranului, este unul dintre cei mai comici oameni pe care eu i-am cunoscut”

„Umorul său fin atinge, bucură, aduce energie și dezvăluie o inteligență aparte, șlefuită în ani. Cu siguranță o discuție cu Gabriel Dorobanțu se lasă cu râs, dar și cu lucruri interesante pe care le poți afla în premieră”

Mai multe despre „părerea” lui Fuego despre Gabriel Dorobanțu, despre șlagărele acestuia, de ce sunt ele fredonate de atâtea generații aflați citind întregul editorial scris de Fuego în numărul 836 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 17 iunie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 836

* Super-interviu cu Nae Alexandru și Cristi Simion, actori la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, care au umplut golul lăsat de dispariția vestitelor cuplurile de comici Stroe și Vasilache, Horia Șerbănescu și Radu Zaharescu, Nae Lăzărescu și Vasile Muraru sau, de ce nu?, păstrând proporțiile, Jack Lemmon și Walter Matthau.

Să mai și râdem după atâta chin și jale pandemică… Așa că nu ratați o nebunie de conversație cu râsul „pe masă”, un dialog-avalanșă de bună dispoziție, de relaxare, de umor natural din schimburi de replici spontane și savuroase despre viața lui Nae și Cristi pe și în spatele scenei. Numai în revista TAIFASURI 836!

ADVERTISEMENT
coperta revista Taifasuri 836
Să mai râdem cu actorii Nae Alexandru și Cristi Simion într-un interviu savuros din revista TAIFASURI 836!

* Povestea unui ordin celebru: „Ostași, vă ordon, treceți Prutul!”. Dat de Mareșalul Ion Antonescu la ora 2:00 a zilei de 22 iunie 1941 pentru eliberarea teritoriilor străbune cotropite de puteri străine. Află totul despre controversele care dăinuie și azi despre acest act care a schimbat istoria României numai din revista TAIFASURI 836!

* Victoria Beckham îmbătrânește frumos! Cum? Fără carbohidrați! A împlinit recent 47 de ani și arată (încă!) exact ca în vremea când făcea furori alături de celelalte Spice Girls. Aflați secretele acestei tinereți fără bătrânețe numai din revista TAIFASURI 836!

* Florile creează contextul de vis în care se desfășoară povestea unui moment de neuitat în viața tuturor: nunta. Preferabil „de vis”… aflați de la cunoscutul „florist” Nicu Bocancea ce flori, de ce culori se află în topul preferințelor. Totul despre trendul nunților 2021, într-un interviu exclusiv numai în revista TAIFASURI 836!

* Îngrijirea specială a animalelor de companie este și mai… specială dacă este vorba de animale… exotice! Nici nu vă puteți închipui ce cresc unii în casă! Știți ce sunt centipedele gigant? Aflați numai din revista TAIFASURI 836!

* 4 pagini de „Farmacia verde”, rețete speciale cu dovlecei, agenda culturală a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 836 al revistei TAIFASURI!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 836 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 17 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT