Life

Revista Taifasuri 861! Editorial Fuego! Amintiri în exclusivitate despre regretatul Petrică Mîțu Stoian și un CD de colecție cu melodiile sale. Concurs nou cu mari premii… de vacanță!

Exclusiv în revista TAIFASURI 861: editorial Fuego, amintiri în exclusivitate despre Petrică Mîțu Stoian de la sora sa și „fratele” Constantin Enceanu, CD de colecție cu melodiile sale! Concurs nou cu mari premii!
09.12.2021 | 11:55
Revista Taifasuri 861 Editorial Fuego Amintiri in exclusivitate despre regretatul Petrica Mitu Stoian si un CD de colectie cu melodiile sale Concurs nou cu mari premii de vacanta
Revista Taifasuri 861! Editorial Fuego! Amintiri în exclusivitate despre regretatul Petrică Mîțu Stoian și un CD de colecție cu melodiile sale. Concurs nou cu mari premii... de vacanță!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 861! Nu ratați editorialul lui Fuego și amintiri emoționante, în exclusivitate, despre regretatul Petrică Mîțu Stoian… Plus un CD de colecție cu melodiile sale! Numai cu revista TAIFASURI 861!!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 861 despre Crăciunul „care ne salvează sufletul”.

ADVERTISEMENT
  • „Multă lume spune că sunt un simbol al Crăciunului, că într-un fel sau altul, imaginea mea este asociată cu această sărbătoare, iar cântecele mele au devenit coloană sonoră pentru perioada aceasta în care deja am intrat. Nu știu cât e de adevărat sau nu, dar știu sigur că iubesc Crăciunul și piesele mele dedicate Crăciunului”
  • „Nu e deloc rău să iubim Crăciunul și să încercăm să ne mai îndulcim timpul, să-l facem de calitate și să-i aducem ajustarea perfectă de care are nevoie pentru a ieși din cotidian! Eu zic că vremea aceasta, Crăciunul, ne salvează sufletul an de an și ne aduce pe linia de plutire”
  • „Crăciunul nu are o regulă scrisă, dar e important să-l lăsăm să ne farmece. să facem puțin «pe proștii» și să ne mai deconectăm de la rațiuni, de la analize alambicate, să ne lăsăm duși de val”
  • „Să împodobim brazi, să luăm luminițe, să bem vin fiert cu scorțișoară, să ne facem bunătăți, să vedem filme de Crăciun, să ascultăm colinde și să încercăm ca toată atmosfera asta să ne mai salveze puțin din sufletul atins și încărcat de povara pandemiei cumplite prin care încă trecem și care se pare că nu va avea un sfârșit prea curând”

Cum vede Fuego Crăciunul în oglinda timpului, ce era și ce a ajuns să fie Crăciunul, ce am pierdut din tradiție, ce am câștigat din evoluția timpului și a… timpurilor, aflați citind întregul său editorial din numărul 861 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 9 decembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii… de vacanță! „La TAIFASURI… în vacanțe!” Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI 861!

Ce subiecte puteți citi în revista TAIFASURI 861

  • Petrică Mîțu Stoian a plecat mult prea devreme și cumplit de brusc dintre noi… Ne-a lăsat o comoară de folclor autentic și multe, multe amintiri de neuitat. Aflați din revista TAIFASURI 861 cele mai frumoase momente trăite de Maria, sora marelui artist și „fratele” Constantin Enceanu cu regretatul interpret… Exclusiv în revista TAIFASURI 861!
ADVERTISEMENT

coperta revista Taifasuri 861

  • Un interviu de senzație, în exclusivitate, cu cel mai vechi… pălărier din România! Are 92 de ani și lucrează de la 14! „Am făcut pălării pentru toate filmele lui Sergiu Nicolaesu”, spune… Cine spune, unde puteți să-l găsiți ca să vă comandați o pălărie, aflați numai din revista TAIFASURI 861!
  • 18 modalități simple de a tăia 500 de calorii din meniul zilnic! Ca să scăpați de kilogramele în plus și, mai ales, să nu le puneți la loc! Mai ales că se apropie perioada „grea” a Sărbătorilor de iarnă! „Rețetele”, numai în revista TAIFASURI 861!
  • Știți ce este „air yoga”? Dacă nu, aflați din revista TAIFASURI 861 ce înseamnă această metodă care combină calmul, respirația și aliniamentul din posturile practicii tradiționale cu… excentricitatea acrobației!
  • Modalități fascinante prin care se pregătesc de iarnă… animalele! N-o să vă vină să credeți de câtă ingeniozitate dau dovadă necuvântătoarele! Citiți în revista TAIFASURI 861 și… minunați-vă!
  • Aflați din revista TAIFASURI 861 cum puteți elimina zgârieturile de pe mobilă cu remedii… naturale! TAIFASURI nu vă uită, TAIFASURI vă ajută!
  • 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS un adevărat spectacol culinar în rețete inedite de sarmale culese din toată țara, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 861 al revistei TAIFASURI!

Nu ratați un CD-eveniment pentru istorie! In memoriam Petrică Mîțu Stoian… Amintirea unui mare artist…

Revista TAIFASURI 861 vă oferă, în exclusivitate, un CD-eveniment pentru istorie, cu melodiile nemuritoare ale regretatului artist Petrică Mîțu Stoian. O amintire a creației originale de mare valoare a unui rapsod popular care ne-a lăsat brusc, neașteptat, nedrept mult mai săraci, mai singuri…

Nu ratați un refren istoric: CD de aur al lui Petrică Mîțu Stoian! Numai cu revista TAIFASURI 861, acum la toate punctele de difuzare a presei!

ATENȚIE! Cereți CD-ul dacă nu-l primiți împreună cu revista! Reclamații la numărul de telefon 031/432.69.48.

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 861 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 9 decembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT