Life

Revista Taifasuri 873! Coincidențele teribile din viața lui Volodimir Zelenski! Interviu-carusel cu Raluka! Editorial Fuego, rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 873: editorial Fuego, coincidențele teribile din viața președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, interviu-carusel cu Raluka, secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs, surprize!
10.03.2022 | 10:27
Revista Taifasuri 873 Coincidentele teribile din viata lui Volodimir Zelenski Interviucarusel cu Raluka Editorial Fuego retete horoscop concurs
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un nou concurs cu premii de dus în… vacanță!

A apărut revista TAIFASURI 873! Coincidențele teribile din viața președintelui ucrainean Volodimir Zelenski! Interviu-carusel cu Raluka! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 873, despre NEVOIA DE PACE!

„Trăim în nesiguranță, cu grija zilei de mâine, cu o instabilitate emoțională și cu sentimentul că oricând se poate întâmpla ceva care să ne zdruncine din temelii universul”

„În pragul acesta ne-a adus, fără a avea șansa de a riposta în vreun fel anume, pandemia. Încă nu ne-am revenit… Și iată că un alt pericol inimaginabil bate la ușă! Cine ar fi crezut că vom putea vorbi de război și de conflicte majore armate în 2022?!”

„Eu unul nu trăiesc cu frica zilei de mâine, pentru că am învățat să mă bucur de azi, am învățat să prețuiesc pe deplin tot ce am și să încerc, pe cât se poate, să mă uit doar la pătrățica mea. Nu mi-e teamă de moarte, dar mi se strânge sufletul știind câți oameni au de suferit”

Cum trăiește FUEGO aceste vremuri cumplite, cum vede linia fragilă dintre război și pace, aflați numai din editorialul său din numărul 873 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 10 martie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 873. Doar câteva exemple din multitudinea de subiecte!

  • Povestea nefardată a vieții lui Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei invadate de Rusia. Aflați coincidențele teribile din destinul fostului actor ajuns conducătorul Ucrainei vecine cu România la est, numai din revista TAIFASURI 873!
  • Interviu tumultuos ca și „caruselul” din viața ei cu incitanta Raluka, una dintre cele mai în vogă cântărețe de „dance-house” din România! O artistă care s-a născut cu muzica în… ADN! În exclusivitate în revista TAIFASURI 873!
coperta revista Taifasuri 873
Nu ratați o lectură fascinantă cu revista TAIFASURI 873! La orice punct de difuzare a presei de joi, 10 martie
  • „Sexualitatea femeii este energia creatoare care face ca lucrurile să se întâmple”, susține o cunoscută specialistă în terapie spirituală. Cine este aceasta și ce sfaturi dă femeilor ca să fie mereu strălucitoare, aflați în exclusivitate din revista TAIFASURI 873!
  • Secretele simțului special pe care îl au animalele de a presimți dezastrele naturale! O „alarmă” naturală cu potențial imens pentru omenire! Aflați totul despre acest comportament „salvator” al necuvântătoarelor din revista TAIFASURI 873!
  • Cele mai… stranii concursuri din lume! Adică spirit de competiție fără limită de… imaginație! Teste de curaj și ambiție cu… imposibilul! Citiți și… comparați, numai în revista TAIFASURI 873!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete exotice cu „fructul îngerilor” – papaya, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 873!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată, complexă și fascinantă, 32 de pagini, în numărul 873 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 10 martie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! A început un nou concurs de vis în revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați numai din revista TAIFASURI 873!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat, nici acum!!!, contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă de frica pandemiei de COVID-19 (vedeți cum se „închide cercul” dacă nu v-ați vaccinat?) sau nu vă mai permiteți să mergeți cu mașina din cauza prețului carburanților sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT