News

Revoltă în vestiarul lui Poli Iași împotriva lui Nicolo Napoli. Cine a refuzat să joace cu Dinamo. Exclusiv

06.05.2021 | 13:58
Revolta in vestiarul lui Poli Iasi impotriva lui Nicolo Napoli Cine a refuzat sa joace cu Dinamo Exclusiv
Revolta in vestiarul lui Poli Iasi impotriva lui Nicolo Napoli. Cine a refuzat sa joace cu Dinamo. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli a pierdut definitiv vestiarul la Poli Iași, iar mai mulți jucători au refuzat să intre pe teren în meciul de acasă cu Dinamo.

Haos total la Poli Iași, care în urma înfrângerii cu Dinamo e aproape retrogradată în Liga 2. Se pare că problemele sunt mai grave decât s-a crezut, iar FANATIK a aflat informații din culisele vestiarului moldovenilor.

ADVERTISEMENT

Antrenorul italian, care a plecat cu scandal și de la Craiova lui Mititelu, a pierdut vestiarul și i-a exclus din lot pe Andreas Calcan și Andrei Cristea, iar fanii au vrut să îl ia la bătaie în urmă cu două săptămâni.

Revoltă împotriva lui Nicolo Napoli la Poli Iași. Deyver Vega și Uros Djuranovic au refuzat să joace cu Dinamo

FANATIK a aflat în exclusivitate noi informații despre scandalul-monstru de la Poli Iași. Se pare că Napoli a pierdut definitiv vestiarul, iar mai mulți jucători au refuzat să intre pe teren la meciul extrem de important cu Dinamo. Printre ei se numără costaricanul Vega și atacantul muntenegrean Djuranovic, care marcase golul victoriei la partida din sezonul regulat împotriva „câinilor”, disputată în Copou.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, e greu de crezut că Poli Iași ar putea să mai prindă măcar locul de baraj și echipa se îndreaptă cu pași mari către liga a doua.

Situația s-a inflamat din cauză că italianul a condiționat rămânerea la echipă de excluderea din lot a lui Andrei Cristea și a lui Andreas Calcan, pe care l-a numit „jucător de rahat” și a sărit să îl bată în vestiar, în fața tuturor jucătorilor. Ba, mai mult, fotbaliștii îl consideră pe Napoli principalul vinovat pentru situația echipei și cred că fără el ar fi avut șanse mari să se salveze de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli a amenințat cu demisia conducerea lui Poli Iași

Antrenorul italian este cunoscut pentru caracterul său conflictual. Drept dovadă, Nicolo Napoli a avut nu mai puțin de șapte mandate ca principal la Craiova, media contractelor sale fiind de doar cinci luni la echipele pe care le-a pregătit.

Tehnicianul a amenințat cu demisia conducerea lui Poli Iași, iar tensiunile din vestiarul echipei au fost evidențiate chiar de Andreas Calcan, care prevestea dezastrul: „Atmosfera din vestiar s-a schimbat, apasă, asta s-a văzut și pe teren. A fost un mic conflict săptămâna asta, o mică ceartă, nu trebuie să ajungem acolo. Sunt unii jucători mai agresivi verbal. Deja sunt două-trei antecedente, au mai fost, am trecut peste ele”, spunea jucătorul în urmă cu două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli s-a apărat public și a respins vehement acuzațiile, susținând că nu își poate face treaba din cauza acestei stări conflictuale și a celorlalte probleme de la club:

„Preparatorul fizic a vrut să plece, nu l-am dat eu afară. Nu pot să stau unde sunt atacat. Mă dau la o parte și plec acasă. Poate rămâne Marian Rada cu echipa, este un antrenor bun, cu experiență. A fost problema cu autocarul, în ziare se scrie că eu i-am dat afară pe Calcan, pe preparatorul fizic, nu se poate așa ceva! S-au scris lucruri care nu sunt adevărate. Nu caut scuze, dar e greu pentru toată lumea. Nu știu cu cine să vorbesc, aici nu mai există nimeni. O să văd astăzi, mâine, ce va decide clubul. Nu știu dacă merg la Giurgiu, mă gândesc”, spunea Nicolo Napoli înainte de meciul cu Astra Giurgiu de etapa trecută.

  • 12 martie 2021 e data la care Nicolo Napoli a devenit antrenorul lui Poli Iași
  • 6 înfrângeri, 4 victorii și un egal are italianul pe banca moldovenilor
ADVERTISEMENT