Fotbal intern

Revolta lui Mihai Bălașa, după penalty-ul refuzat cu FC Argeș: ”Trebuie să ne rupă capul!”

29.01.2021 | 23:52
Revolta lui Mihai Balasa dupa penaltyul refuzat cu FC Arges Trebuie sa ne rupa capul
Fundașul echipei Universitatea Craiova, Mihai Bălașa, acuză arbitrajul după remiza cu FC Argeș, din etapa a 20-a a Ligii 1 și consideră că formația sa ar fi trebuit să primească un penalty
ADVERTISEMENT

Fundașul echipei Universitatea Craiova, Mihai Bălașa, acuză arbitrajul după remiza cu FC Argeș, din etapa a 20-a a Ligii 1 și consideră că formația sa ar fi trebuit să primească un penalty.

După 1-1 împotriva piteștenilor, oltenii au ajuns la al șaptelea meci consecutiv fără victorie și al șaselea la rând încheiat la egalitate.

ADVERTISEMENT

Contestat de fani, Corneliu Papură nu a exclus la finalul întâlnirii o posibilă colaborare cu Laurențiu Reghecampf, după ce FANATIK a anunțat în exlusivitate că patronul Mihai Rotaru va negocia în zilele următoare cu fostul tehnician de la FCSB.

După meciul cu FC Argeș, Mihai Bălașa s-a plâns că nu a primit penalty

”Sper să ne revenim din această pasă proastă cât mai repede. Am avut puțin ghinion, așa am avut șapte meciuri la rând cu victorie în tur, așa avem acum șapte meciuri fără victorie. Noi suntem jucători de fotbal și trebuie să ne supunem programului, nu avem ce face”, a declarat Bălașa.

ADVERTISEMENT

”Se pare că de când s-au făcut presiuni că primim penalty-uri prea ușor, nimeni nu ne mai dă nimic, ar trebui să ne rupă capul. La ce am eu la ochi, a fost penalty clar, dar domnul arbitru nu a văzut”, a spus revoltat Mihai Bălașa despre faza în care a cerut penalty la meciul cu FC Argeș.

”Eu nu știu nimic despre un nou antrenor, cei din conducere trebuie să știe mai bine. Suporterii au tot dreptul să fie supărați pe noi și vrem să trecem cât mai repede peste această pasă proastă”, a mai afirmat fundașul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Vătăjelu sare în apărarea lui Papură

”Cred că, după cum observă toată lumea, e un blocaj, nu știu dacă indirect și la jucători, dar majoritatea echipelor cu care jucăm se apără foarte bine. Am suferit și la finalizare, am luat un gol din singura lor fază din a doua repriză, așa îmi aduc aminte. Puteam să câștigăm”, a precizta și Bogdan Vătăjelu.

”Contează absența lui Koljic, nu știu dacă încă e golgheterul nostru, cei care au jucat în poziția lui, poate, că nu s-au ridicat la nivelul lui. Sperăm să închidem seria asta urâtă pentru noi. Toată lumea are așteptări de la noi și noi ne dorim să fim cei mai buni, pentru că suntem la un club la care istoria ne obligă să fim acolo sus.

ADVERTISEMENT

Partea a doua a campionatului am început-o destul de rău și cred că toți am greșit și putem să facem mai mult pentru a regla această situație. Să fim mai pragmatici ca alte echipe. Avem din nou un meci greu la Iași, din păcate restul contracandidatelor au fost mai pragmatice și au înscris când au avut ocazii.

La Craiova e mereu presiune, nu că presa ar avea ceva cu noi, dar mereu când au fost rezultate mai slabe s-au vehiculat nume de înlocuitori. Eu mă simt bine cu domnul Papură aici. Cel mai simplu e să dai antrenorul afară, dar noi suntem încă în regulă acum și nu trebuie schimbat”, a încheiat Vătăjelu.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – U Craiova: 2,10 este cota pentru “x la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT