News

Revoltă pe strada unde cele două fete au murit: „Să vină Poliția să vorbească cu noi”

01.03.2021 | 16:00
Revolta pe strada unde cele doua fete au murit Sa vina Politia sa vorbeasca cu noi
ADVERTISEMENT

Este revoltă pe strada unde o soferiță a lovit mortal două fete. Rudele victimelor au făcut un adevărat altar în locul unde s-a petrecut tragedia. Oamenii se tem că femeia ar putea să scape nepedepsită și doresc ca reprezentanții Poliției să vină să stea de vorbă cu ei.

Oamenii au încercat să facă dreptate singuri, imediat după tragicul accident. Reacția lor a fost una violentă, iar persoanele care se aflau în interiorul mașinii au fost luate la bătaie.

ADVERTISEMENT

Șoferița le-ar fi spus anchetatorilor că a încurcat pedala de frână cu cea de accelerație. Surse de la Institutul de Medicină Legală au declarat că acesteia i-a fost depistată o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în sânge.

Revoltă pe strada unde cele două fete au murit: „Să vină Poliția să vorbească cu noi”

Oamenii sunt revoltați pentru că femeia este cercetată în libertate. Ei se tem să ar putea să scape basma curată: „legea nu e pentru toți. Dacă dă bani, o lungește mult și bine.”

ADVERTISEMENT

„Să se pună în situația noastră. Acum, Parchetul ce vrea să facă? Asta nu înțeleg. Să vină cineva de la Poliția Română să vorbească cu noi, cu familiile îndurerate!”, au spus oamenii.

„Copilașul acesta, cum a procedat… se vede pe camere, eu zic că a procedat corect. Ce trebuia să facă? Cum să recționezi când îți vezi sora despicată pe asfalt?” a declarat un bărbat care se afla la privechiul celor două, potrivit Libertatea.

ADVERTISEMENT

Mai mult, rudele victimelor sunt convinse că cei doi soți s-au certat pe parcusul călătoriei, iar accidentul ar fi fost provocat cu intenția suicidului. Ei sunt convinși că tragedia a fost premeditată.

Locuitorii de pe strada respectivă și-au adus aminte că au cerut de ani de zile instalarea unor limitatoare de viteză în cartier. În plus, ei au precizat că ar fi fost dispuși să le plătească din propriul buzunar, însă au fost amenintați cu amenzi de către Primărie.

ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 2 s-a deplasat la fața locului pentru a sta de vorbă cu oamenii indignați. Radu Mihaiu a explicat că nu știa despre sesizările cu privire la instalarea limitatoarelor. El a vorbit și despre problemele legate de viteza de circulație din cartierul Andronache, explicând că s-a încercat reducerea vitezei la 30 km/h, dar, din cauza birocrației, nu au fost puse în aplicare legile.

ADVERTISEMENT