ADVERTISEMENT
News

Revoltă pe strada unde cele două fete au murit: „Să vină Poliția să vorbească cu noi”

Autor: Cerasela Stafie | 01.03.2021 | 16:00
Revoltă pe strada unde cele două fete au murit: „Să vină Poliția să vorbească cu noi
A fost trimisă în judecată șoferița care a ucis două fete în București. Consumase alcool, dar a dat vina pe ”un acces de strănut”. Colaj: Fanatik

Este revoltă pe strada unde o soferiță a lovit mortal două fete. Rudele victimelor au făcut un adevărat altar în locul unde s-a petrecut tragedia. Oamenii se tem că femeia ar putea să scape nepedepsită și doresc ca reprezentanții Poliției să vină să stea de vorbă cu ei.

ADVERTISEMENT

Oamenii au încercat să facă dreptate singuri, imediat după tragicul accident. Reacția lor a fost una violentă, iar persoanele care se aflau în interiorul mașinii au fost luate la bătaie.

Șoferița le-ar fi spus anchetatorilor că a încurcat pedala de frână cu cea de accelerație. Surse de la Institutul de Medicină Legală au declarat că acesteia i-a fost depistată o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în sânge.

Revoltă pe strada unde cele două fete au murit: „Să vină Poliția să vorbească cu noi”

Oamenii sunt revoltați pentru că femeia este cercetată în libertate. Ei se tem să ar putea să scape basma curată: „legea nu e pentru toți. Dacă dă bani, o lungește mult și bine.”

ADVERTISEMENT

„Să se pună în situația noastră. Acum, Parchetul ce vrea să facă? Asta nu înțeleg. Să vină cineva de la Poliția Română să vorbească cu noi, cu familiile îndurerate!”, au spus oamenii.

„Copilașul acesta, cum a procedat… se vede pe camere, eu zic că a procedat corect. Ce trebuia să facă? Cum să recționezi când îți vezi sora despicată pe asfalt?” a declarat un bărbat care se afla la privechiul celor două, potrivit Libertatea.

Mai mult, rudele victimelor sunt convinse că cei doi soți s-au certat pe parcusul călătoriei, iar accidentul ar fi fost provocat cu intenția suicidului. Ei sunt convinși că tragedia a fost premeditată.

ADVERTISEMENT

Locuitorii de pe strada respectivă și-au adus aminte că au cerut de ani de zile instalarea unor limitatoare de viteză în cartier. În plus, ei au precizat că ar fi fost dispuși să le plătească din propriul buzunar, însă au fost amenintați cu amenzi de către Primărie.

Primarul Sectorului 2 s-a deplasat la fața locului pentru a sta de vorbă cu oamenii indignați. Radu Mihaiu a explicat că nu știa despre sesizările cu privire la instalarea limitatoarelor. El a vorbit și despre problemele legate de viteza de circulație din cartierul Andronache, explicând că s-a încercat reducerea vitezei la 30 km/h, dar, din cauza birocrației, nu au fost puse în aplicare legile.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT