Fotbal intern

Penalty ușor acordat în Hermannstadt – FCSB. Video. Reacția virulentă a lui Mihai Stoica

14.02.2021 | 21:14
Penalty usor acordat in Hermannstadt  FCSB Video Reactia virulenta a lui Mihai Stoica
ADVERTISEMENT

Liderul FCSB joacă în etapa a 23-a contra lui FC Hermannstadt, la Mediaș. În minutul 12, roș-albaștrii se vedeau deja conduși, după ce Romario Pires a deschis scorul dintr-un penalty extrem de contestat. 

UPDATE, 14 februarie, ora 21:20 / Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, nu a putut sta departe de telefon nici pe parcursul meciului cu Hermannstadt. Oficialul roș-albaștrilor a reacționat pe Facebook după ce Cătălin Popa a dictat un penalty împotriva echipei sale. „Până acum, aveam o medie de un penalty/meci neacordat, de regulă la 0-0. Acum, avem în sfârșit parte de o schimbare. Penalty inventat contra noastră!”, a scris Stoica.

ADVERTISEMENT

Până acum, aveam o medie de un penalty/meci neacordat, de regulă la 0-0. Acum, avem în sfârșit parte de o schimbare. Penalty inventat contra noastră!

Publicată de Mihai Stoica pe Duminică, 14 februarie 2021


UPDATE, 14 februarie, ora 21:00 / Fostul arbitru Florin Chivulete a reacționat la faza la care Popa a decis să dicteze penalty pentru Hermannstadt și susține că nu a fost vorba despre penalty. „Din punctul meu de vedere, contactul n-a fost concludent. Eu n-aș fi dat penalty pentru că nu sunt elemente suficiente pentru a dat lovitură de pedeapsă. Putem gândi chiar la un fault în atac. Am mai văzut un penalty la Chindia dat de arbitrul Popa mult mai neclar decât ăsta tot pentru Hermannstadt. Nu știu de unde vin astfel de decizii”, a declarat fostul arbitru pentru Radio Sport 1.


Știre inițială, 14 februarie, ora 20:38

Arbitrul central al partidei este Cătălin Popa, iar decizia penalty-ului a fost luată după o fază în care portarul Andrei Vlad l-ar fi faultat pe croatul în vârstă de 28 de ani, Bagaric.

ADVERTISEMENT

Pe lângă decizia de a dicta lovitură de la 11 metri, centralul Cătălin Popa l-a și avertizat pe Andrei Vlad cu cartonaș galben. Golul marcat de Pires a fost al 21-lea încasat de FCSB în acest sezon.

Revoltă roș-albastră după un penalty extrem de ușor acordat în Hermannstadt – FCSB

După ce au fost acuzați că au tratat într-o manieră lipsită de seriozitate partida cu Dinamo, din optimile Cupei României, cei de la FCSB au apelat la toate resursele pentru a obține o nouă victorie în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Cu Florinel Coman, Florin Tănase și Octavian Popescu în avanposturi, roș-albaștrii au avut, totuși, o evoluție destul de ștearsă în prima repriză a duelului de la Mediaș, nereușind să își creeze ocazii de gol.

Totuși, cel mai important moment al partidei s-a consemnat în minutul 13, atunci câmd aripa stângă a sibienilor, croatul Drazen Bagaric a căzut în careu după un contact cu portarul Andrei Vlad.

ADVERTISEMENT

Deși goalkeeperul liderului Ligii 1 nu a încercat să faulteze și a avut o intervenție normală, Cătălin Popa a fost convins de plonjonul lui Bagaric și a dictat penalty. Decizia a fost îndelung contestată de roș-albaștri.

În ciuda protestelor oaspeților din meciul de la Mediaș, Cătălin Popa nu a dat înapoi și i-a acordat și cartonaș galben portarului Andrei Vlad. Romario Pires a transformat cu siguranță penalty-ul.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,40 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT