Fotbal international

Revoluția lui Zidane! După umilința cu Atletico, francezul riscă tot! Cum va arăta primul 11 al lui Real Madrid în noul sezon

28.07.2019 | 20:50
Revolutia lui Zidane Dupa umilinta cu Atletico francezul risca tot Cum va arata primul 11 al lui Real Madrid in noul sezon

Real Madrid a trăit una dintre cele mai mari umilințe din istoria clubului la International Champions Cup, pierzând cu 3-7 amicalul cu marea rivală Atletico Madrid

Cum va arăta primul 11 al lui Real Madrid în noul sezon

Eșecul nu le-a picat deloc bine fanilor, dar nici președintelui Florentino Perez, care l-a sunat pe Zidane pentru a-i cere explicații. Francezul este nemulțumit la rândul său de actuala campanie de achiziții și îl așteaptă de urgență pe Paul Pogba, mijlocaul lui Manchester United.

Jurnaliștii de la MARCA au făcut un exercițiu de imaginiație și au creionat primul 11 al lui Real Madrid pentru sezonul ce stă să înceapă, în mai multe variante. O eventuală formulă 4-4-2 arată incredibil, Zidane urmând să riște totul pe cartea atacului. Dacă în apărare vedem o singură modificare, apariția lui Militao în locul lui Varane, de la mijloc în sus apar trei noutăți: Pogba, Hazard și Jovic.

În sistemul 4-2-3-1, puștiul Luka Jovic ar trece pe banca de rezerve, iar locul său ar fi luat în primul 11 de James Rodriguez, revenit de la Bayern Munchen. Interesant este că Vinicius apare în toate cele cinci variante de echipă tip realizate de jurnaliștii de la MARCA, asta deși brazilianul nu a impresionat în precedentul sezon.

Real Madrid evoluează sub o presiune uriașă, după un sezon rușinos. Madrilenii au ratat toate cele trei obiective puse în joc în decurs de o săptămână.Barcelona i-a răpus în campionat și în semifinalele Cupei Regelui, iar Ajax le-a dat lovitura decisivă în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

În lotul lui Real Madrid încă se află Gareth Bale, dar galezul este ca și plecat, la cererea lui Zidane. Bale s-a înțeles cu Jiangsu pentru un contract fabulos de 22 de milioane de euro pe sezon timp de trei ani, însă a cerut timp de gândire, familia insistând ca el să nu părăsească fotbalul european.