News

Revoluție la ANAF! Decizia luată de Viorica Dăncilă după ce a fost avertizată de Dragnea

11.04.2019 | 09:00
Revolutie la ANAF Decizia luata de Viorica Dancila dupa ce a fost avertizata de Dragnea

Șeful Direcției Antifraudă a fost demis de Viorica Dăncilă după avertismentul lui Liviu Dragnea. Virgil Pârvulescu a fost eliberat din funcție în cursul zilei de miercuri prin decizia premierului țării. Demiterea a avut loc în aceeași zi în care liderul Partidului Social Democrat a transmis ultimul avertisment către oficialii din Autoritatea Sanitar Veterinară, Protecţia Consumatorului, Antifraudă şi Vămi. Dragnea a cerut atunci ca să fie realizat un sistem prin care în țară să nu mai intre fructe și legume de contrabandă, potrivit g4media.

Viorica Dăncilă, decizie importantă după avertizarea lui Dragnea

Șeful Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF a fost eliberat din funcție în cursul zilei de ieri, 10 aprilie. Decizia a fost luată de Viorica Dăncilă, după ultimul avertisment al lui Liviu Dragnea către oficialii de la Autoritatea Sanitar Veterinată, Protecția Consumatorului, Antifraudă și Vămi. „Transmit un ultim avertisment celor de la Autoritatea Sanitar Veterinară, celor de la Protecţia Consumatorului, Antifrauda şi Vămile: Dacă într-un timp foarte scurt nu vor reuşi să realizeze un sistem prin care în România să nu mai intre marfă de contrabandă, mă refer în special la legume şi fructe, dacă nu vor fi in stare să analizeze fiecare fruct şi fiecare legumă, să nu mai intre ceva nesănătos, atunci mai bine să plece acasă sau de unde au venit.

Trebuie să încetăm să reuşim să nu mai existe în România acest standard dublu – şi anume roşiile bune se păstrează pentru ţările din vest, iar în România vin roşiile proaste şi nesănătoase. Şi e valabil pentru orice legumă sau fruct care intră în această ţară”, a declarat liderul Partidului Social Democrat la ședința de miercuri dintr-o vizită în județul Giurgiu cu ministrul Agriculturii.

Dăncilă, decizie ANAF, după avertismentul lui Dragnea!
Dăncilă, decizie ANAF, după avertismentul lui Dragnea!

„Avem timp. În primul rând trebuie să vedem întrebările”

„Toată lumea, toată ţara şi cred că toată Europa, cred că a avut o mică pauză cu alegerile din Israel. În schimb, tot globul cred că e interesat de marile întrebări pe care le va propune Iohannis”, a mai spus Dragnea.