Pariuri sportive

VIDEO / Meci EGAL în ”Derby della Madonnina”. Milan – Inter 1-1

Milan - Inter 1-1 (Menez 23 / Obi 61)...
23.11.2014 | 23:39
VIDEO  Meci EGAL in Derby della Madonnina Milan  Inter 11
ADVERTISEMENT

Milan – Inter 1-1 (Menez 23 / Obi 61)

Loading the player…
Loading the player…

Echipele de start:

echipe

Se anunţă o adevărată revoluţie la Milano lunile următoare! Echipele oraşului, Inter şi AC Milan, au fost eclipsate de Juventus, Napoli şi AS Roma în ultimele 3 sezoane. Stagiunea 2010 – 2011 a fost ultima cînd echipele din Milano au monopolizat Serie A. Atunci, AC Milan a cîştigat titlul, iar Inter s-a clasat pe locul secund şi a cîştigat Cupa Italiei. Trebuie să ne întoarcem în anul 2010 ca să ne amintim de ultima performanţă europeană a lui Inter – cîştigarea Ligii Campionilor. La AC Milan trebuie să dăm şi mai mult timpul înapoi – 2007 a fost anul cînd ”diavolii” au cîştiga ultimul trofeu european (Liga Campionilor). Pînă cînd vor începe să cucerească din nou Europa, cele două echipe au meci direct duminică, la ora 21:45.

materazzzi

Investiţii minime în ultima perioadă

Pe bancă, la ultimele performanţe europene înregistrate de Inter şi AC Milan, se aflau Jose Mourinho şi Carlo Ancelotti, doi dintre cei mai titraţi antrenori în acest moment. Italianul se află la Real Madrid şi doar ce a cîştigat Liga Campionilor, în timp ce Jose Mourinho este la Chelsea şi face legea în Premier League. În acest moment, Filippo Inzaghi o antrenează pe AC Milan, iar Inter este pregătită de Roberto Mancini, care doar ce la schimbat pe Walter Mazzari. Sezonul curent este unul extrem de slab pentru ambele formaţii. Inter este pe locul 9, în timp ce AC Milan este poziţionată pe 7 în Serie A. Ambele la peste 10 puncte distanţă de liderul Juventus. Inter şi AC Milan au făcut investiţii minime în perioada de transferuri din vară. Inter a cheltuit doar 12.000.000 de euro, iar AC Milan a scos din bancă 12.200.000 de euro!

ADVERTISEMENT

interrr

Revoluţia de la AC Milan

AC Milan este una dintre cele mai prestigioase echipe din Europa, avînd în palmares 5 Ligii ale Campionilor şi 18 titluri de campioană în Serie A. De cîţiva ani, ”diavolii” au intrat într-o recensiune, atît din punct de vedere sportiv cît şi financiar. Silvio Berlusconi nu s-a mai implicat aşa cum o făcea înainte, iar echipa a luat-o la ”vale”. Cînd a văzut că echipa nu mai are vreo performanţă notabilă în ultimii 3 ani, fostul premier al Italiei a decis să se implice. În 2016, finala Ligii Campionilor se va disputa pe San Siro din Milano, iar Berlusconi vrea ca echipa sa să joace acea finală. Aşadar, are de gînd să investească sume mari pe transferuri în viitor! Jurnaliştii din peninsulă au lansat ipoteza că AC Milan va avea un buget de transferuri de peste 200.000.000 de euro vara viitoare.

mmilan

“Lucrăm să reconstruim o echipă pentru victorie. S-a pierdut asta în ultimii ani şi probabil este vina noastră. Am lucrat mai mult decît Juventus şi Roma. Scopul e să revenim în Europa. De ce să nu putem juca finala Ligii din 2016 aici la Milano? Lui Inzaghi îi dau nota 8 pentru munca de pînă acum. Noi reconstruim, reorganizăm, motivăm tot grupul. Inzaghi a aratat deja că este umil, că are respect pentru ceilalţi şi ştie să îi motiveze pe ceilalţi. Audienţa a scăzut, dar nu este o problemă numai pentru Milan. Televiziunea a crescut, iar acum oferta este disproporţionată, în care fanul preferă să stea acasa şi să observe totul. Este timpul pentru ca AC Milan să revină din nou în fruntea fotbalului european”, a spus spune Berlusconi.

ADVERTISEMENT

Posibile ţinte pentru AC Milan în perioada de transferuri din vară:
* Illarramendi (Real Madrid) – 15.000.000 euro
* Eden Hazard (Chelsea) – 50.000.000 euro
* Mats Hummels (Dortmund) – 40.000.000 euro
* Marco Reus (Dortmund) – 25.000.000 de euro
* Xherdan Shaqiri – 20.000.000 euro

Din Revoluţia de la Inter ar putea face parte şi un român

Finala Ligii Campionilor din 2016 este o miză şi pentru Inter, însă spre deosebire de marii lor rivari, nerrazzuri s-au apucat deja de treabă. Walter Mazzari a fost demis, iar în locul său a fost adus Roberto Mancini. Antrenorul în vîrstă de 49 de ani a cîştigat 3 titluri consecutive în Serie A în primul său mandat la Inter, între 2004 şi 2008, iar acum revine la gruparea din Milano după 6 ani. “Nu m-am gîndit niciodată că voi reveni la Inter. Totul s-a întîmplat foarte rapid. În fotbal se întîmplă astfel de lucruri. Sînt foarte mulţumit că am revenit. Nu este doar antrenorul de vină atunci cînd lucrurile merg prost”, a spus Mancini.

beckham

Un român ar putea face parte şi el din revoluţia de la Inter. Conform jurnaliştilor italieni, Roberto Mancini ar avea de gînd să-l aducă pe Cristi Chivu la Inter în funcţia de antrenor secund. Tot Mancini a fost cel care l-a adus pe fostul căpitan al naţionalei la Milano în 2007. Jurnaliştii italieni au postat o poză recentă cu Chivu la Milano şi se întreabă dacă românul a venit la cumpărături ori să negocieze un eventual contract cu Inter Milano.

ADVERTISEMENT

Posibile ţinte pentru Inter în perioada de transferuri din vară:
* Mario Mandzukic (Atletico Madrid) – 22.000.000 euro
* Gonzalo Higuain (Napoli) – 40.000.000 euro
* Koke (Atletico Madrid) 40.000.000 euro
Marquinhos (PSG) – 25.000.000 euro

Echipa lui Inter în 2010 cînd a cîştigat Liga Campionilor: Julio Cesar – Maicon, Lucio, Samuel, Chivu – Zanetti, Sneijder, Cambiasso – Eto’o, Milito, Pandev. Antrenor: Jose Mourinho.
Echipa lui Milan în 2007 cînd a cîştigat ultima Ligă a Campionilor: Dida – Oddo, Nesta, Maldini, Jankulovski – Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf – Kaka, Inzaghi. Antrenor: Carlo Ancelotti.
Echipele probabile pentru meciul direct, de duminică:
Milan: Diego Lopez – Rami, Alex, Mexes, De Sciglio – Poli, De Jong, Bonaventura – Honda, Menez, El Shaarawy. Antrenor: Filippo Inzaghi.
Inter: Handanovic – Nagatomo, Ranocchia, Jean Jesus, Dodo – Guarin, M’Villa, Obi – Kovacic – Palacio, Icardi. Antrenor: Roberto Mancini