Fotbal international

Revoluție la Napoli! Haaland, Ibrahimovic, Grimaldo și Berge, pe lista lui De Laurentiis

12.11.2019 | 14:57
Revolutie la Napoli Haaland Ibrahimovic Grimaldo si Berge pe lista lui De Laurentiis
ADVERTISEMENT

Se pregătește o adevărată revoluție la Napoli în perioada de transferuri din iarnă. De Laurentiis vrea să schimbe echipa din temelii și este dispus să-l lase pe Dries Mertens, starul echipei, să plece pentru că are un salariu prea mare, iar patronul napoletanilor are un plan excentric prin care să-și aducă echipa în topul clasamentului din Serie A. Haaland, Ibrahimovic, Grimaldo și Berge sunt așteptați să ajungă pe „San Paolo” pentru a pune bazele unei noi echipe de top a lui Napoli.

Haaland, Ibrahimovic, Grimaldo și Berge, pe lista lui Napoli! Planul „nebun” al lui De Laurentiis

La Napoli sunt mai multe probleme între patronul De Laurentiis și jucători, iar ultimul episod tensionat dintre ei s-a consumat la finalul meciului cu Red Bull Salzburg (1-1), atunci când Carlo Ancelotti împreună cu Lorenzo Insigne, căpitanul echipei, au refuzat să plece în cantonamentul de la Castel Volturno, la dorința patronului. Insigne i-a transmis lui Edoardo De Laurentiis, fiul patronului, că nimeni nu se va în autocar, iar colegii lui pleacă acasă: „Spune-i tatălui tău că ne ducem acasă!”.

ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti și Fernando Llorente au refuzat să meargă la conferința de presă după meciul cu Salzburg, iar clubul a fost amendat de UEFA. De Laurentiis va acționa în instanță împotriva propriilor jucători și de mulți dintre ei vrea să scape în perioada de transferuri din iarnă. Tot în iarnă, patronul lui Napoli a făcut planurile pentru a aduce noi jucători pentru a pune bazele unei formații care să se bată din nou la titlu.

Lista lui De Laurentiis pentru perioada de transferuri din iarnă:

  • Erling Haaland (Red Bull Salzburg) – 30.000.000 de euro cotă de piață
  • Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) – 3.500.000 de euro cotă de piață, dar în iarnă devine liber de contract
  • Sander Berge (KRC Genk) – 22.000.000 de euro cotă de piață
  • Alejandro Grimaldo (Benfica Lisabona) – 32.000.000 de euro cotă de piață
ADVERTISEMENT

Haaland a dat trei goluri în două meciuri cu Napoli

Erling Haaland s-a făcut remarcat în acest an prin prisma golurilor marcate atât în Champions League cât și în campionatul intern. Atacantul norvegian a înscris și 3 goluri în duelurile cu Napoli, iar Aurelio De Laurentiis a rămas plăcut impresionat de evoluția puștiului de 19 ani și îl vrea cu orice preț la echipă. Interesul napoletanilor pentru Zlatan Ibrahimovic este real, iar atacantul suedez va rămâne liber de contract în iarnă și conducerea lui Napoli îl poate aduce pe gratis pe „Ibra”.

Sander Berge este coleg cu Ianis Hagi la Genk și este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul belgienilor. Berge a fost adversarul României în grupa de calificări pentru EURO 2020 și a fost periculos pentru poarta lui Ciprian Tătărușanu. Totodată, belgienii de la Genk vor o sumă de transferuri mare pentru mijlocașul norvegian, dar De Laurentiis este dispus să achite o sumă de 20.000.000 de euro, dar poate negocia și pentru un preț mai ridicat.

ADVERTISEMENT

Alejandro Grimaldo, fundașul lui Benfica Lisabona, pare o țintă foarte bună pentru napoletani, mai ales în condițiile în care Elseid Hysaj se va despărți de Napoli și va semna cu AS Roma. Grimaldo a fost dorit de-a lungul timpului de formații precum Juventus sau Valencia, dar transferurile nu s-au mai realizat.

  • 24 de ani a împlinit Alejandro Grimaldo pe 20 septembrie 
Tags: