REVOLUŢIE la ProSport! Toţi şefii au fost DAŢI AFARĂ!

Adrian Căpriţă   
în Carousel hot news
29/01/2014, 18:08
REVOLUŢIE la ProSport! Toţi şefii au fost DAŢI AFARĂ!

Situaţie explozivă în redacţia Prosport, care s-a lăsat cu multe demiteri! Toţi şefii de la defunctul ziar de sport au fost daţi afară, fiind anunţaţi că vor intra în preaviz!

Primul care şi-a informat colegii de plecarea din trustul Publimedia a fost Lucian Lipovan. El a decis să-şi depună demisia din poziţia de redactor-şef încă de săptămîna trecută, aşa cum FANATIK a anunţat. Cum situaţia a devenit şi mai tensionată la vîrful companiei media, Lipovan a fost nevoit să plece total de la ProSport. El a anunţat într-un mail către colegi decizia conducerii. “Vă rog să-l susţineţi pe noul redactor-şef interimar: Victor Rotariu”, le-a transmis Lipovan foştilor subalterni. Conducerea a decis ca nu numai Lipovan să părăsească ProSport, ci demiterile au continuat în lanţ. Astfel, Florin Caramavrov (redactor-şef adjunct), Costin Ştucan (redactor-şef adjunct), Iulian Vîlvoiu (şef fotbal intern), Alexandru Enciu (şef reporteri speciali) şi Andru Nenciu (şef sporturi) au fost anunţaţi şi ei că nu mai sînt angajaţi ai companiei media!

Unii vor să semneze rezilierea, alţii nu!

Vestea a şocat redacţia ProSport! Dacă Lipovan este decis să părăsească ProSport, nu acelaşi lucru se va întîmpla şi în cazul altor demişi. Sursele www.fanatik.ro dezvăluie că unii vor contesta în instanţă rezilierea contractelor. Miza este una enormă pentru ei, în contextul în care cel mai mic salariu încasat la vîrful companiei este de 50 de milioane de lei vechi pe lună! Redacţia este consternată, mai ales că majoritatea angajaţilor au fost aduşi în companie de Iulian Vîlvoiu sau Costin Ştucan. Ce urmează? E greu de anticipat! Mai ales că interimatul lui Victor Rotariu ca redactor şef se anunţă scurt, în contextul în care nu a lucrat niciodată ca reporter sportiv. El a deţinut diverse funcţii în cadrul ziarului Gîndul, unde a fost ziarist de profil economic!

Închide ×