Sport

Revoluție la Real Madrid! Un nou jucător vrea să-i părăsească pe „galactici”

Real Madrid a cucerit LaLiga, Supercupa Spaniei și UEFA Champions League în acest sezon, însă „galacticii” au decis să se despartă de mai mulți jucători în perioada de transferuri.
02.07.2024 | 07:00
Revolutie la Real Madrid Un nou jucator vrea sai paraseasca pe galactici
Dani Ceballos vrea să plece de la Real Madrid. Sursă foto: hepta
ADVERTISEMENT

Real Madrid și-a respectat blazonul în acest sezon, „los blancos” reușind să cucerească campionatul, Supercupa Spaniei, cât și trofeul UEFA Champions League în stagiunea proaspăt încheiată.

Revoluție la Real Madrid! Un nou jucător vrea să-i părăsească pe „galactici”

În ciuda trofeelor importante cucerite pe parcursul acestul sezon, conducerea clubului și antrenorul Carlo Ancelotti au decis să renunțe la serviciile mai multor jucători care au evoluat constant în stagiunea recent încheiată.

ADVERTISEMENT

Dacă Toni Kroos a ales să se retragă după Campionatul European din Germania, Nacho (liber de contract) și Joselu (în schimbul a 1.5 milioane de euro) au fost lăsați să semneze cu alte echipe.

După jucătorii enumerați mai sus, a venit și rândul lui Dani Ceballos să-și arate nemulțumirea. Contractul mijlocașului a fost prelungit recent până în 2027, însă cele 864 de minute primite în sezonul proaspăt încheiat îl nemulțumesc pe Ceballos.

ADVERTISEMENT

Conform The Athletic, jucătorul nu este împăcat cu minutele primite și își dorește să plece în perioada de transferuri din vară de la câștigătoarea UEFA Champions League. Sursa notează că impresarul jucătorului a discutat deja cu șefii clubului despre situația lui Dani Ceballos.

The Atletic mai notează că „Don Carlo” are opțiuni în cazul în care Dani Ceballos se hotărăște să părăsească echipa, Mario Martin sau Nico Paz fiind numele din academie care i-ar putea lua locul mijlocașului.

ADVERTISEMENT

Real Madrid a transferat doi „galactici”

Real Madrid a transferat doi „galactici” în actuala perioadă de transferuri, „los blancos” urmând să se bucure de serviciile lui Kylian Mbappe și a tânărului Endrick.

Atacantul francez, Kylian Mbappe, este cotat la 180 de milioane de euro, jucătorul având deja în palmares o Cupă Mondială și 7 trofee de campion al Franței. Jucătorul se va alătura lotului, cel mai probabil, după ce Franța părăsește/câștigă EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Endrick este transferat de mai mult timp de Real Madrid, însă jucătorul brazilian urmează să se alăture „galacticilor” abia pe data de 21 iulie, când atacantul va împlini vârsta de 18 ani. Jucătorul venit de la Palmeiras esta cotat la 60 de milioane de euro, jucătorul fiind văzut drept o mare speranță a fotbalului din Brazilia.

După venirile celor doi, Real Madrid ajunge la o valoare totală a cotei de piață a lotului la 1.29 miliarde de euro, fiind devansată doar de Manchester City, al căruit lot este cotat la 1.39 miliarde de euro.

  • 1.29 miliarde de euro este cota de piață a lotului lui Real Madrid
ADVERTISEMENT