Fotbal international

Rezervă și la Parma, Ionuț Radu a primit vestea cea mare: va reveni la Inter din sezonul viitor

26.02.2020 | 15:08
Rezerva si la Parma Ionut Radu a primit vestea cea mare va reveni la Inter din sezonul viitor
ADVERTISEMENT

Ionuț Radu, unul dintre eroii naționalei României care s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo după semifinala de la EURO U21, a avut un an cu de toate la echipa de club. Titular de drept în Serie A la început de sezon, Radu este acum rezervă de lux la Parma, asta după ce fusese în aceeași postură și la Genoa. Din sezonul viitor, portarul român va reveni la Inter.

Ionuț Radu a primit o veste uriașă din partea Interului: ”Va reveni la Milano din sezonul viitor”

Titular incontestabil la Genoa în finalul sezonului trecut și în primele etape din sezonul curent, Ionuț Radu a dispărut din echipă după schimbarea antrenorului, cel care l-a preferat în locul său pe Mattia Perin.

ADVERTISEMENT

Din această cauză, Ionuț Radu a decis să semneze cu Parma în ianuarie, convins că va juca titular. Din păcate pentru român, nici de această dată nu a avut noroc.

Presa din Italia scrie acum că fostul portar al naționalei U21 a României e supărat pe antrenorul parmegianilor, Roberto D’Aversa, care l-a ales până acum pe Simone Colombi ca titular pe postul de portar.

ADVERTISEMENT

În toată această mare de dezamăgire, pe ultima sută de metri a venit și o veste bună, chiar excelentă pentru Radu.

Conform site-ului Fcinternews.it, Piero Ausilio, directorului sportiv al celor de la Inter, club de care aparține fotbalistul român, l-a asigurat pe acesta că în sezonul viitor va reveni la Inter și va lupta pentru un post de titular cu Samir Handanovic.

ADVERTISEMENT

Până în vară, Radu speră să joace și la Parma

Ionuț Radu a fost împrumutat de Inter la Parma, acolo unde va petrece ultima parte a sezonului 2019-2020.

În perioada de mercato din ianuarie, Radu a plecat oficial de la Genoa, club unde fusese împrumutat de Inter Milano. Portarul român de 22 de ani a semnat pe șase luni cu o altă grupare de Serie A, Parma, acolo unde va juca tot sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2019 – 2020, Ionuț Radu a jucat în 19 meciuri pentru Genoa, dintre care două în Cupa Italia. Internaționalul român a primit 36 de goluri în actuala ediție din Serie A.

  • 3 meciuri ca rezervă neutilizată are Ionuț Radu la noua sa echipă, Parma
ADVERTISEMENT
Tags: