Fotbal intern

Rezervele lui Vintilă se cer în teren. Cristi Manea, one-man show în FCSB – Lokomotiv Moscova 3-3. ANALIZĂ FANATIK

20.01.2020 | 21:10
Rezervele lui Vintila se cer in teren Cristi Manea oneman show in FCSB  Lokomotiv Moscova 33 ANALIZA FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a jucat al treilea meci de pregătire din cantonamentul de la Marbella. După 0-1 cu FC Basel și 1-0 cu Karlsruher, elevii lui Bogdan Vintilă au terminat la egalitate, 3-3, partida cu cea mai puternică adversară de până acum, Lokomotiv Moscova, vicecampioana Rusiei, care a evoluat în grupele UEFA Champions League în actualul sezon.


(P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,65 este cota pentru „PSFX”. Vezi aici toate cotele!


Rezervele lui Vintilă se cer în teren. Cristi Manea, one-man show în FCSB – Lokomotiv Moscova 3-3. ANALIZĂ FANATIK

Bogdan Vintilă a început meciul în formula de joc 4-1-4-1, cu „căpitanul” Lucian Filip în fața fundașilor Cristi Manea, Iulian Cristea, puștiul Ovidiu Perianu (va împlini 18 ani pe 16 aprilie) și veteranul Marko Momcilovic, cu o linie mediană formată din „copilul” Romeo Adrian Niță (17 ani pe 8 martie), Ionuț Vînă, Darius Olaru și Adi Popa, în față fiind alt tânăr, Cristi Dumitru (18 ani pe 13 decembrie 2019).

ADVERTISEMENT

FCSB la startul meciului cu Lokomotiv Moscova: Vlad – Manea, I. Cristea, Perianu, Momcilovic – L. Filip – R. Niță, Vînă, Olaru, A. Popa – Cr. Dumitru. Rezerve: Niga, Bălgrădean, Crețu, Panțîru, Nedelcu, Coman, Moruțan, Planic, Oaidă, Man.

Bogdan Vintilă nu i-a putut folosi pe Florin Tănase, care acuză dureri la tendon și pe Ovidiu Popescu, indisponibil o lună după întinderea de ligamente din meciul cu Karlsruher. Răzvan Oaidă, cu probleme fizice și el din partida cu nemții, a luat loc, totuși, pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Schimbări mari în repriza a doua, plusuri și minusuri pe compartimente

La pauză Bogdan Vintilă a făcut 3 schimbări: au ieșit Dumitru, Niță și Popa, au intrat Man, Moruțan și Coman. S-a schimbat sistemul de joc în 4-2-3-1: linia defensivă a rămas aceeași, iar în fața ei au jucat Filip, Vînă – Man, Moruțan, Olaru – Coman.

FCSB în repriza a doua: Vlad – Manea, I. Cristea, Perianu, Momcilovic – Filip, Vînă – Man, Moruțan, Olaru – Coman

ADVERTISEMENT

Apărarea improvizată a gafat pe zonă centrală, unde Cristea și Perianu nu au jucat niciodată împreună și s-a văzut la golurile rușilor. Fundașii laterali, în schimb, au fost cei mai buni de la FCSB, dovadă fiind și golurile înscrise de ei.

„Căpitanul” Lucian Filip a jucat și el foarte bine în fața apărării, a controlat mijlocul terenului, iar în minutul 40 lovitura liberă executată excelent de el a fost cu greu scoasă de sub bară de portarul lui Lokomotiv.

ADVERTISEMENT

În linia de mijloc Vînă a fost discret, Niță copil, Olaru puternic și agresiv, a scos și penalty-ul transformat de Manea pentru 3-2, Adi Popa ceva mai… „fit” și cu centrare de gol pentru Momcilovic, Cristi Dumitru poate fi o soluție, dar doar de pe bancă.

Dacă Vintilă era mai inspirat și făcea ultimele schimbări înainte de greșeala lui Perianu…

În minutul 63, Perianu a greșit, a trecut mingea nepermis pe lângă el și rușii au egalat la 3. Dacă era mai inspirat, Bogdan Vintilă făcea mai devreme schimbarea întregii linii defensive, care a urmat imediat după egalare.

Au intrat Crețu, Nedelcu, Planic și Panțîru, apoi, ultimele modificări, Bălgrădean în poartă și Oaidă la mijloc, au dus iarăși la schimbarea formulei de joc în 4-3-1-2, cu care a și încheiat meciul.

FCSB în a treia formulă de joc: Bălgrădean – Crețu, Nedelcu, Planic, Panțîru – Oaidă, Filip, Olaru – Moruțan – Man, Coman

În minutul 73 Planic a făcut un penalty, irosit de ruși cu un șut peste poarta apărată de Bălgrădean. Vestea bună este că s-a întors „Bizonul” Gnohéré, vestea proastă este că Gigi Becali joacă fără vârf de careu.

Următorul meci FCSB îl va juca miercuri, 22 ianuarie, cu formația Jeonbuk Hyundai Motors, campioana Coreei de Sud, de la ora locală 16:00 (17:00 ora României), la Centro Deportivo Dama de Noche din Puerto Banús.

 

ADVERTISEMENT