Carousel hot news

Verdictul care-i va enerva pe dinamovişti: “Rezervele Stelei sînt mai agresive decît titularii lor”

Şahtar Doneţk a disputat în ultimele zile două partide amicable, contra celor mai galonate echipe din fotbalul românesc, Steaua şi Dinamo. Ambele dispute au fost cîstigate lejer de trupa lui...
Autor: Răzvan Scarlat | 13.10.2013 | 14:39
Verdictul care-i va enerva pe dinamovişti:

Şahtar Doneţk a disputat în ultimele zile două partide amicable, contra celor mai galonate echipe din fotbalul românesc, Steaua şi Dinamo. Ambele dispute au fost cîstigate lejer de trupa lui Mircea Lucescu, cu scorul de 4-1, respective 3-0. Dmitri Cigrinski, fundasul central al “minerilor”, a comparat cele două partide şi a dezvăluit care dintre “granzii” din România i s-a părut mai puternic. Răspunsul îi va enerva pe fanii “roş-albilor”.

“Cred că meciul cu Dinamo a fost mult mai liniştit. Nu a fost atît de agresiv, aşa cum a fost cel cu Steaua. Asta înseamnă că agresivitatea este una dintre caracteristicile Stelei şi arată că acestei echipe îi place să lupte pentru scor, pentru rezultat. Avînd în vedere acest lucru cred că Steaua poate să cîştige împotriva lui Basel. Au trecut doar două meciuri. Cele două partide împotriva lui Basel pot schimba lucrurile. Mai ales dacă ne uităm că Schalke, care nu este cea mai bună echipă din grupă, are şase puncte, iar ei vor avea două meciuri cu Chelsea”, a spus Cigrinski.

Steaua a folosit în partida cu Şahtior mai multe rezerve, în timp ce “cîinii” au folosit cea mai bună echipă contra “minerilor”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!