Carousel hot news

Rezultate contradictorii pentru echipele româneşti în cupele europene la handbal

"U" Jolidon Cluj - PAOK Salonic 39-25...
09.11.2013 | 21:30
Rezultate contradictorii pentru echipele româneşti în cupele europene la handbal

“U” Jolidon Cluj – PAOK Salonic 39-25

“U” Jolidon Cluj a luat o opţiune foarte serioasă de calificare după ce a trecut în prima manşă a turului III din Cupa EHF de PAOK Salonic cu scorul de 39-25. Formaţia ardeleană a avut meciul la discreţie şi şi-a permis ca pe parcursul jocului să folosească rezervele. “Diferenţa de scor de astăzi a fost creată datorită seriozităţii de care am dat dovadă în teren. Mă bucur pentru toate fetele, dar mai ales pentru cele tinere. Astfel de victorii le dau încredere şi o experienţă care să le ajute pe viitor. Sînt de asemenea mulţumit că majoritatea dintre ele au marcat. Contează mult pentru început”, a declarat Horaţiu Paşca, antrenorul celor de la Jolidon.

Manşa retur a întîlnirii se va juca tot la Cluj, mîine, duminică, de la ora 12:00.

Corona Braşov – Lokomotiva Zagreb 23-25

Corona Braşov a ratat starul în cupele europene şi a pierdut astăzi în faţa celor de la Lokomotiva Zagreb cu scorul de 23-25, în meciul din Cupa EHF, contînd pentru turul III. Jucătorele ardelence, conduse excelent din teren de Aurelia Brădeanu, nu au reuşit să se concentreze pînă la final şi au pierdut jocul în ultimile minute ale partidei. “Îmi pare rău că nu am debutat la Braşov cu un rezultat bun, însă pot să îmi felicit o parte din jucătoare pentru atitudinea pe care au avut-o. Am văzut şi cît mai am de muncă la această echipă. Nu trebuie să uităm totuşi că am jucat cu o formaţie care s-a bătut de la egal la egal cu Ferencvaros, iar asta spune mult despre valoarea ei. Din păcate pentru noi nu am ştiut să gestionăm avantajul de două goluri atunci cînd l-am avut. Trebuie să facem totul pentru ca la Zagreb să întoarcem rezultatul. În ceea ce priveşte echipa adversă, s-a văzut că relaţiile de joc la ele sînt net superioare nouă, dar cu toate acestea noi trebuie să avem încredere în noi şi să remediem problemele pe care le-am avut la acest meci”, a spus noul antrenor al Coronei,Bogdan Burcea, după meci.

 

HC Zalău – Banik Most 28-21
Echipa de handbal feminin HC Zalău a învins sîmbătă, pe teren propriu, formaţia cehă Banik Most, cu scorul de 28-21 (17-9), în manşa tur din turul trei al Cupei EHF. Manşa retur este programată pe 16 noiembrie, în deplasare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri