Life

Rezultate Loto de joi, 16 mai 2024. Numerele extrase la Loto 6/49, Joker și Noroc. Update

Rezultate Loto de joi, 16 mai 2024. Ce numere sunt extrase la Loto 6/49, Joker și Noroc. Care sunt premiile puse în joc de Loteria Română.
16.05.2024 | 19:19
Rezultate Loto de joi 16 mai 2024 Numerele extrase la Loto 649 Joker si Noroc Update
Rezultate Loto de joi, 16 mai 2024. Numerele extrase la Loto 6/49, Joker și Noroc. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Rezultate Loto de joi, 16 mai 2024, la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/49 și Super Noroc. Fără doar și poate, premiile puse în joc de Loteria Română pot schimba instant destinul norocoșilor. Dovada concludentă sunt cele mai recente extrageri din 12 mai, atunci când s-au înregistrat câștiguri de peste 1.64 milioane de lei.

Rezultate Loto joi, 16 mai 2024. Ce premii sunt puse în joc de Loteria Română

În ultima vreme, din ce în ce mai mulți români își încearcă norocul la Loto. Combinațiile de numere nu sunt ușor de ghicit, dar nici imposibile. Anul acesta, mulți români au reușit să câștige atât premiul cel mare pus în joc, cât și celelalte premii.

ADVERTISEMENT

Cine vrea să calculeze și să treacă pe bilet numerele cu o precizie de matematician, poate pune în aplicare formula lui Ștefan Mandel. El este românul care a reușit să găsească rețeta succesului, câștigând de nenumărate ori premiul cel mare la loto.

Azi, 16 mai 2024, Loteria Română va face noi extrageri la categoriile Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/49 și Super Noroc. Românii care au jucat recent și au mizat pe numerele favorite vor afla în scurt timp dacă se află sau nu pe lista norocoșilor.

ADVERTISEMENT

Potrivit Loteriei Române, la Loto 6/49, la categoria I se înregistrează un report de peste 3.2 milioane de lei. La Noroc, reportul cumulat ajunge la peste 9.57 milioane de lei.

La Joker, categoria I, reportul pus în joc este de peste 3.96 milioane de lei. La categoria II, reportul este de peste 218.300 de lei.

ADVERTISEMENT

La Noroc Plus, Loteria Națională a comunicat un report la categoria I ce ajunge la peste 30.700 de lei. Veștile bune nu se opresc aici, căci nu sunt de neglijat nici reporturile puse în joc la restul categoriilor.

Astfel, la Loto 5/40, la categoria I, românii trebuie să știe că reportul este de peste 112.400 de lei. Un pic mai mic este reportul de la categoria II și anume, de peste 100.200 de lei. Ultimul report comunicat de Loteria Națională este cel de la Super Noroc unde valoarea cumulată a acestuia va ajunge la peste 59.200 de lei.

ADVERTISEMENT

Numerele extrase joi, 16 mai 2024

  • Loto 6/49: 24, 22, 43, 26, 16, 37
  • Noroc: 2421550
  • Joker: 18, 41, 9, 4, 6 +8
  • Noroc Plus: 778861
  • Loto 5/40: 30, 12, 27, 15, 25, 21
  • Super Noroc: 611534

Ce premii s-au câștigat la Loto în ultima vreme

Anul 2024 le-a purtat noroc celor care au îndrăznit să joace la Loto. În fiecare lună a fost câștigat premiul cel mare, iar majoritatea norocoșilor care au intuit numerele câștigătoare au jucat la agenții din București.

În urmă cu câteva luni, norocul i-a surâs și unui bărbat din Cluj care a jucat la Loto. Clujeanul nu s-a dat bătut și a jucat aceeași combinație de numere timp de un deceniu. Răbdarea a meritat din plin, căci 2024 i-a adus în cont 5.86 milioane de euro.

Nu doar extragerile obișnuite le poartă noroc românilor. La extragerile speciale organizate de Paște, anul acesta, jucătorii au intrat în posesia unor premii foarte mari. Biletele jucate de doi români din Târgu Mureș și din Bușteni le-au adus câștiguri de 530.851 de lei, respectiv 251.427 de lei.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se...
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea şi Alessandro: Nu trebuie să le fie ruşine!
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Robert Moscalu, cu ochii în lacrimi după eliminarea de la Survivor All Stars....
Robert Moscalu, cu ochii în lacrimi după eliminarea de la Survivor All Stars. Mesaj pentru fanii săi
Este ştirea momentului. Ce s-a întâmplat la azil cu Irinel Columbeanu
Este ştirea momentului. Ce s-a întâmplat la azil cu Irinel Columbeanu
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil