Alegeri 2024

Rezultate finale la Primăria Sector 1 București. Numărarea voturilor s-a încheiat, cine ar fi câștigat alegerile. Update

Bătălia pentru Primăria Sectorului 1 a fost crâncenă până la numărarea ultimului vot. Ce arată rezultatele finale, după numărarea voturilor
13.06.2024 | 08:24
Rezultate finale la Primaria Sector 1 Bucuresti Numararea voturilor sa incheiat cine ar fi castigat alegerile Update
Clotilde Armand și George Tuță, luptă crancenă până la numărarea ultimului vot Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lupta dintre Clotilde Armand (Alianța Dreapta Unită USR – PMP – FD) și George Tuță (PNL) pentru Primăria Sectorului 1 este una strânsă până la numărarea ultimului vot.

UPDATE. Numărarea voturilor s-a încheiat în Sectorul 1

Numărarea voturilor privind alegerile pentru funcția de primar al Sectorului 1 s-ar fi încheiat. Potrivit surselor Digi 24, câștigător ar fi candidatul PNL George Tuță. Diferența dintre acesta și contracandidata sa, Clotilde Armand ar fi de circa 500 de voturi.

ADVERTISEMENT

De altfel, încă de seara trecută George Tuță susținea că ar avea cu peste 600 de voturi mai multe decât actualul edil. Biroul Electoral al Sectorului 1 urma să centralizeze datele din ultima secție de votare.

UPDATE. George Tuță spune că e noul primar al Sectorului 1

Candidatul PNL George Tuţă a declarat că are cu peste 600 de voturi mai mult decât Clotilde Armand, înainte ca Biroul Electoral al Sectorului 1 să centralizeze ultima secţie de votare din sector. „Mai e o singură secţie nevalidată”, a spus el, miercuri seară, la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

 „Cred că ce s-a întâmplat duminică în Sectorul 1 e un lucru extrem de important și anume că cetățenii și-au dorit să pună capăt circului și scandalului permanent care din păcate și din nefericire pentru foarte mulți oameni a continuat timp de trei zile.

Oameni care au stat cu sacii de voturi așteptând un microbuz să-i ia din secțiile de vot, după aceea au stat ore în șir să ajungă într-o cameră care nu avea sub nicio formă ventilație sau condiții umane de a lucra și de a face această aritmetică de care avem nevoie.

ADVERTISEMENT

În Sectorul 1, în cel mai bogat oraș al României, să nu fii capabil să ai un spațiu care să asigure loc suficient pentru toată lumea este rușinos și umilitor pentru cetățeni.

De asta e important ca votul pe care l-am primit ne distanțează 673 de voturi. Mai este o singură secție de vot care nu a fost validată de către Biroul Electoral. Una singură.

ADVERTISEMENT

În această secţie eu am 450 de voturi, doamna Armand, 404 dacă-mi aduc bine aminte. Şi dacă n-aș lua niciun vot, tot câștigător. Dar cred că bucureștenii vor avea de câștigat

Nu am avut un dialog (cu actualul edil n.r.) pentru că este singurul primar care nu acordă audiențe din România, dar lucrul ăsta s-a terminat și eu cred că e momentul ca doamna Armand să meargă acasă, pentru că avem mult de recuperat”, a spus George Tuţă, la Antena 3 CNN.

UPDATE. Clotilde Armand n-a reuși să depună plângerea contra șefului AEP. Se încheiase programul

Primarul în exercițiu de la Sectorul 1 nu a putut depune plângere penală contra lui Toni Greblă pentru că a ajuns la Parchetul General după program. Ea a anunțat că va merge miercuri din nou. Clotilde Armand nu a făcut nicio precizare despre probele pe care intenționează să le depună.

„Ca să trag un semnal de alarmă și să pun plângere contra șefului AEP, Toni Greblă, pentru abuz în serviciu, pentru modul defectuos în care au fost organizate alegerile și instigare la fals în acte oficiale. Toni Greblă a patronat un adevărat haos electoral.

Pe fondul oboselii, membrii comisiilor au fost obligați să întocmească procese verbale cu falsuri grosolane, cheile nu se închideau, au fost nenumărate nereguli pe fondul oboselii. Oamenii au așteptat nedormiți 30 de ore, unii după ce au stat ore în secții de votare, au stat 8 ore ca sacii să fie preluați.

Acum se face presiune asupra președinților secțiilor de votare ca să închidă totul chiar dacă procesele verbale nu sunt corecte, nu corespund cu ce s-a numărat.

Categoric trebuie să fie renumărate un număr destul de mare de secții de votare, ce găsim nu corespunde cu realitatea. Nu am nicio problemă să recunosc un rezultat, dar alegerile să fie corecte”, a declarat Clotilde Armand în fața Parchetului General.

UPDATE. Toni Greblă o acuză pe Clotilde Armand că nu a asigurat condiții în secții

Toni Greblă, președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), a criticat situația centralizării voturilor de la Sectorul 1 și spune că primarul în funcție, Clotilde Armand, este cea care trebuia să asigure condiții pentru membrii biroului electoral de sector și reprezentanții secțiilor de votare.

„Atribuțiile AEP se opresc când în secție votarea s-a încheiat. Din acel moment, acolo e competența primarului de sector, a primarilor de localități ca să asigure condiții bune de lucru pentru membrii birourilor electorale de sector. (…)

Clotilde Armand nu a luat nicio măsură ca să asigure condiții normale de lucru pentru acești oameni, și asta e una din cauzele pentru care operațiunea de centralizare a rezultatelor alegerilor a întârziat foarte mult. (…)

Biroul de Sector 1 mai are 76 de secții de verificat din 166, adică vor termina în următoarele două zile dacă lucrează așa, e inacceptabil”, a spus Toni Greblă.

UPDATE. Primarul USR recuperează 195 de voturi de la prima secție renumărată

Clotilde Armand a anunțat că, după renumărarea voturilor la Secția nr. 31, s-a constatat că 195 de voturi în favoarea sa fuseseră trecute la candidatul Blocului Suveranist Român.

„Prima secție sesizată de noi și renumărată (Secția nr. 31), prima fraudă majoră dovedită și corectată. BES Sector 1 a demontat falsul în acte oficiale și a încărcat procesul- verbal corect.

Amintesc că un număr de 195 de voturi pe care le-am primit de la locuitorii Sectorului 1 au fost transferate din pix către candidatul Blocului Suveranist Român. Le-am recuperat. Lupta continuă”, a scris primarul în funcție pe Facebook.

UPDATE. Clotilde Armand a depus plângere la Parchet. Acuzații ale edilului USR: ”Voturile au fost plimbate”

Marți, la orele după-amiezii, Clotilde Armand a ajuns la sediul Parchetului pentru a depune plângere pe numele președintelui AEP. Edilul de la Sectorul 1 îl acuză pe Toni Greblă de abuz în serviciu și instigare la fals.

Armand acuză faptul că, în prezent, se fac presiuni asupra președinților secțiilor de votare pentru a închidă totul, ”chiar dacă procesele verbale nu sunt corecte”.

”A venit aici ca să trag un semnal de alarmă și să depun o plângere împotriva lui Toni Greblă pentru abuz în serviciu, pentru modul defectuos în care au fost organizate alegerile. Șeful AEP a patronat un adevărat haos electoral.

Pe fondul oboselii, membrii comisiilor din secții de votare au fost obligați să întocmească niște procese electorale cu niște falsuri grosolane. Sunt nenumărate probleme, totul pe fundul oboselii. Oamenii au așteptat nedormiți, peste 30 de ore, au stat pentru a număra, pentru a aștepta ca sacii să fie preluați. Unii au așteptat 8 ore pentru ca sacii să fie preluați. 

Sistemul informatic nu funcționa bine. La ora actuală se face o presiune asupra președinților secțiilor de votare ca să închidă totul, chiar dacă procesele verbale nu sunt corecte.

Ce se întâmplă este o pată neagră asupra democrației din România. Trebuie în mod neapărat să fie renumărate un număr destul de mare de secții de votare, pentru că ce găsim nu corespunde cu realitatea cu care s-au confruntat membrii comisiilor de votare”, spune Clotilde Armand.

Edilul USR face acuzații extrem de grave și spune că ”voturile au fost plimbate” și ar fi fost găsite buletine deja ștampilate. În plus, unii candidați PSD ar fi umblat la sacii cu voturi, mai acuză Armand. Tocmai de aceea, primarul cere renumărarea unor secții.

Voturile au fost plimbate. Am găsit buletine deja ștampilate, am găsit un număr mare de nereguli. Aceste alegeri au fost profund viciate în modul lor de organizare. Acesta este mesajul meu. Și eu sunt obosită. Nu am nicio problemă să recunosc un rezultat, dar vreau ca aceste alegeri să fie corecte. 

Este absolut necesar ca niște secții de votare, unde sunt niște falsuri grosolane, niște voturi să fie renumărate. Am poze cu persoane de la PSD care umblau în saci.

Unii oameni au filmat și au văzut cum candidații PSD umblau în saci la biroul electoral de sector. Eu sunt ferm convinsă că vor fi renumărate mai multe secții de votare. Tocmai de asta depun plângere pentru abuz în serviciu și instigare la fals”, mai spune primarul de la Sectorul 1.

UPDATE. Clotilde Armand depune plângere penală împotriva președintelui AEP, Toni Greblă

Scandalul de la Sectorul 1 ia amploare. După ce a cerut renumărarea voturilor, Clotilde Armand sare la gâtul președintelui Autorității Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă. Primarul depune plângere penală pe numele acestuia pentru ”modul defectuos de organizare al alegerilor locale și europarlamentare și instigare la fals”.

Se dau indicații pe linie politică ca procesele – verbale din mai multe secții cu problemă să fie închise rapid, fără a se mai face renumărarea voturilor. Această comasare produsă de PNL PSD a dus la un volum crescut de muncă în secțiile de votare. Pe fondul oboselii, au loc multe nereguli și falsuri și au permis fraude electorale.

Procesul electoral a fost suspendat în 22 de județe din cauza oboselii și a caniculei, iar sacii cu voturi şi toate materialele electorale au fost predate şi au fost păzite peste noapte de jandarmi.

Acest haos generalizat a fost patronat de Toni Greblă. Președintele AEP, Toni Greblă, trebuie să-și asume că nu a fost în stare să organizeze aceste alegeri și să-și depună demisia”, scrie Armand pe Facebook.

UPDATE. Clotilde Armand reclamă nereguli grave la numărare

Marți, la orele dimineții, Clotilde Armand (USR), primar în funcție la Sectorul 1 din Capitală, a anunțat că a depus o cerere de renumărare a voturilor. Cererea de renumărare vine după ce datele Autorității Electorale Permanente arată că George Tuță (PNL) este câștigător cu circa 500 de voturi diferență.

Pe Facebook, Armand a prezentat o situație suspectă la Secția de votare nr 144. Spune că aici alianța PNL PSD avea inițial 227 de voturi, iar ea 193. Conform spuselor edilului, ”acum PSD are 227 și eu doar 6 voturi”.

Au publicat un proces verbal încheiat greșit pe site-ul AEP și nesemnat de nimeni. Și mai sunt multe așa. De asta trebuie renumărate”, mai explică Clotilde Armand.

Între timp, candidatul PSD PNL, George Tuță, spune că are peste 600 de voturi avans. ”Diferența dintre mine și doamna Armand este de 672 voturi”, a precizat Tuță, în fața presei.

UPDATE. Rezultate parțiale: George Tuță, pe primul loc. Clotilde Armand cere renumărarea voturilor

George Tuță, candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, a obținut 36,49% din voturi (33.576), potrivit rezultatelor parțiale oferite, marți, de Autoritatea Electorală Permanentă, după ce au fost centralizate datele de la 158 de secții de votare.

Clotilde Armand, candidata Alianței Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei), a obținut 35,76% din voturi (32.904), potrivit AEP. Tot marți, Armand a anunțat că a depus o cerere pentru renumărarea voturilor că a sesizat autoritățile pentru „tentativele de fraudă de la mai multe secții de votare”.

UPDATE. Procesul electoral va fi reluat marți, începând cu ora 9.00

După ce reprezentanții secțiilor de votare au stat zeci de ore la rând pentru a preda sacii cu materiale electorale, Biroul Electoral din Sectorul 1 a decis suspendarea procesului electoral până marţi dimineaţă şi preluarea materialelor sub pază militarizată.

Biroul Electoral din Sectrorul 1 a decis „reprogramarea operaţiunii de verificare şi centralizarea rezultatelor procesului electoral în circumscripţia electorală a Sectorului 1, începând cu data de 11.06.2024, începând cu ora 09.00”. Instituția a mai precizat că a preluat în custodie, sub pază militarizată, materialele electorale utilizate de către secţiile nepreluate până în prezent.

Candidatul PSD-PNL George Tuță are un mic avans în fața actualului edil Clotilde Armand, candidat ADU, cu 36,49% (33.576 voturi), față de 35,76% (32.904 voturi).

UPDATE. Rareș Bogdan: ”Doamna Armand să-și accepte înfrângerea”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a reclamat situația de la Biroul electoral de sector unde predarea sacilor cu buletine de vot și centralizarea voturilor se desfășoară extrem de greoi. Europarlamentarul susține că actualul edil ar trebui să-și recunoască înfrângerea.

„La Sectorul 1 se întâmplă lucruri de o gravitate absolută. Am stat de vorbă cu oameni care nu au dormit de 42 de ore, care nu mai au mâncare, apă, pentru a preda buletinele de vot. Sacii cu buletine de vot stau pe caldarâm.

Am solicitat ca Jandarmeria să păzească fiecare vot, pentru a nu exista niciun fel de acuzații, e o organizare cât se poate de proastă, extrem de proastă. (…)

Aceste lucruri arată că se dorește să-i ducă pe acești oameni la disperare, pentru ca voturile să rămână aici și eventual să facă lucruri la care nu putem să ne gândim.

Este vorba despre votul pe care cetățenii Sectorului 1 l-au dat, doamna Armand ar trebui să se împace cu ideea că a pierdut aceste alegeri (…)

Doamna Armand să lase deoparte acest comportament care nu arată ca un comportament european şi să  îşi accepte înfrângerea pentru că oamenii au votat într-un fel, numărătoarea este cât se poate de clară.

Haideți să predăm buletinele de vot și să vedem câștigătorul pentru că nu putem să așteptăm la nesfârșit și să așteptăm ca în urmă cu 4 ani de zile ca la masa verde sau sub birou cineva să rătăcească niște voturi sau să rătăcească ștampila pentru a fi anulate”, a susținut Rareș Bogdan.

UPDATE. S-a suspendat centralizarea voturilor în Sectorul 1

Activitatea de centralizare a proceselor verbale cu rezultatele votului de duminică se suspendă până marți dimineață, a decis Biroul Electoral al Sectorului 1, relatează Antena 3 CNN. În fața sediului se află încă zeci de reprezentanți din secțiile de votare din sector.

O decizie similară a luat și Biroul Electoral Județean nr. 37 Timiș, care își suspendă activitatea începând de luni, ora 19.00, până marți, la ora 09.00.

UPDATE. Clotilde Armand reclamă ”suspiciuni majore de fraude electorale” la votul din Sectorul 1

Într-un mesaj postat pe pagina ei de Facebook, Clotilde Armand, cea care se luptă cu George Tuță pentru postul de edil la Sectorul 1, semnalează ”o situație de neacceptat pentru o capitală europeană”.

Aceasta spune că în Piața Amzei, unde este sediul Biroului Electoral Sector 1, zeci de reprezentanți ai secțiilor de votare stau în soare, la coadă, pentru a valida procesele verbale. Clotilde Armand dezvăluie că a cerut BEC o soluție și nu i s-a răspuns. Ea cere inclusiv ajutor de la Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

”Revin cu o urgență care trebuie rezolvată rapid de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă și cu precizări privind procesul electoral de la Sectorul 1. În acest moment, la Piața Amzei, unde este sediul Biroului Electoral Sector 1, este o situație de neacceptat pentru o capitală europeană, iar Autoritatea Electorală Permanentă și Biroul Electoral Central sunt complici la ce se întâmplă. Zeci de reprezentanți ai secțiilor de votare au stat în soare, la coadă, toată ziua pentru a valida procesele-verbale și pentru a depune sacii cu voturi. Mai multe persoane au leșinat astăzi, iar SMURD-ul a fost chemat de urgență. Situația este dramatică și nu exagerez”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Armand mai punctează faptul că a cerut reprezentanților Biroului Electoral să vină cu soluții pentru a debloca rapid această situație din Piața Amzei, pentru că membrii comisiilor de vot sunt la datorie de sâmbătă dimineață și sunt extenuați.

Să închidă sacii și procesele verbale într-o cameră sigilată din Piața Amzei care să fie păzită de jandarmi sau să permită întoarcerea lor în secțiile de votare, iar sacii și procese-verbale să rămână sub paza jandarmilor. Procesul de validare să fie reluat mâine, cu reprezentanții secțiilor de votare odihniți. Doar cu mintea limpede putem rezolva aceste probleme. Nu mi s-a răspuns la aceste solicitări!”, adaugă primarul.

Clotilde Armand mai spune, în finalul postării, că s-au acumulat tot mai multe nereguli în contextul acestor alegeri. Ea vorbește și de ”suspiciuni majore de fraude electorale”. Spune că, duminică, sute de persoane ”au fost aduse la vot de interlopi”.

”În cadrul acestui proces electoral se acumulează tot mai multe nereguli. Ieri am atras atenția asupra unor suspiciuni majore de fraude electorale când sute de persoane au fost aduse la vot de interlopi.

Astăzi la sediul BES 1 a fost apelat numărul de urgență 112 după ce mai mulți președinți de secție au fost surprinși împreună cu reprezentantul PSD în BES 1 umblând în sacii de voturi care trebuiau să rămână sigilați. Aștept ca instituțiile statului să-și facă datoria transparent și cu respectarea legii”, încheie primarul de la Sectorul 1.

UPDATE. Clotilde Armand, plângeri penale pentru membrii Biroului electoral de sector

Într-o apariție publică de luni, 10 iunie, primarul în funcție al Sectorului 1, Clotilde Armand, acuză biroul electoral al sectorului că refuză să preia sacii cu voturile din secții, tergiversând astfel finalizarea numărătorii voturilor.

În prezent, conform rezultatelor parțiale BEC, scorul dintre Clotilde Armand (USR) și George Tuță, candidatul comun al PSD și PNL, este foarte strâns, cu un avantaj pentru candidatul alianței.

”Oamenii care sunt în secţiile de votare nu pot fi înlocuiţi. Este absolut inuman cum au tratat oamenii membrii Biroului electoral de sector. Vor fi traşi la răspundere, au şi o plângere din partea mea pentru refuz de preluare a sacilor, pentru refuz de a consemna rezultatele.

Ei sunt cei care decid dacă comisia de secţie poate să vină sau nu poate, dacă poate sa lase sacii sau nu. Totul este organizat şi se face sub autoritatea Biroului electoral de sector, sunt cei care hotărăsc dacă rezultatele sunt admise sau nu”, a declarat Clotilde Armand, conform Agerpres.

UPDATE. George Tuță, săgeți către Clotilde Armand: ”Bătaia de joc și circul continuă în sector”

Scandalul pare a fi o definiție a Sectorului 1 ori de câte ori se organizează alegeri pentru funcția de edil. După evenimentele din 2020, se pare că nici localele din 2024 nu sunt ferite de controverse.

Conform celor mai recente date de la BEC, George Tuță se află pe primul loc pentru Primăria Sectorului 1. El are doar câteva sute de voturi în fața actualului edil, Clotilde Armand.

Cu toate acestea, în secțiile de votare lucrurile încă nu sunt definitivate. ”După cum vedeți, bătaia de joc și circul continuă în sector. După cum am numărat noi voturile, această bătaie de joc ar trebui să se oprească și umilința la care sunt supuși oamenii, inclusiv astăzi când ar fi trebuit să fie simplu procesul de predare a unor buletine de vot care vin cu niște autocare, și pe care le preiau niște asistenți și niște judecători și ele ar trebui introduse într-un sistem pe care îl știm cu toții.

Aproape în toată țara s-a rezolvat această problemă, aici vedem o tergiversare, în urma căreia acest proces este întârziat. Inclusiv secții de vot care momentan nu sunt închise, din cauza acestui comportament de a întârzia lucrurile”, spune George Tuță, conform Antena 3.

Candidatul PNL mai afirmă că, după numărarea a aproape tuturor voturilor, ar avea un avans decisiv în fața lui Clotilde Armand. ”Din discuțiile pe care le-am avut cu 99 % dintre reprezentanți, pentru că mai este doar o secție în care nu a fost finalizat acest proces, am un avans considerabil.

Am transmis public lucrul acesta pentru că vedeți și dumneavoastră umilința la care sunt supuși cetățenii Bucureștiului. Este o bătaie de joc și nu ai ce să mai discuți cu un om care face intenționat aceste lucruri. Pentru că nu are niciun fel de explicații”, a acuzat George Tuță.

UPDATE. George Tuță: ”Am câștigat Primăria Sectorului 1 cu o diferență de 429 de voturi”. PNL, plângere penală pentru un consilier USR

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, George Tuță, anunță că, după centralizarea tuturor secțiilor, a învins-o pe Clotilde Armand.

”Am încheiat numărătoarea paralelă. După centralizarea tuturor secțiilor, se confirmă că am câștigat Primăria Sectorului 1 cu o diferență de 429 de voturi.

Sunt la BES să mă asigur că toate voturile ajung în siguranță de la secții la Biroul Electoral de Sector. Reclădim Capitala Capitalei pe respect și transparență”, scrie Tuță.

În paralel, liberalii lansează acuzații grave față de cei de la USR. Conducerea PNL Sector 1 prezintă imagini cu un consilier local USR care ar încălca legea.

”Fără pic de respect față de lege, la lumina zilei, consilierul local USR Adrian Nicolaescu încalcă art. 93 lit. f din Legea 115/2015 conform căreia ‘președintele secției de votare este singura persoană care are dreptul să deschidă buletinele de vot și să le arate celor prezenți, citind cu voce tare cui i-a fost atribuit fiecare vot. Niciun alt membru al secției de votare nu este menționat în această procedură’.

Încă un infractor la USR! Fotografiile acestea sunt clare și vom face și plângere penală pentru că o astfel de faptă nu trebuie să rămână nepedepsită”, scriu liberalii, pe Facebook.

UPDATE. PNL anunță victoria lui George Tuţă la Sectorul 1

PNL Sector 1 anunță că, după numărarea a 98,7% din totalul secțiilor de vot, George Tuţă este noul primar al Sectorului 1. Deși exit poll-ul de duminică seară o dădea pe Clotilde Armand în față, numărarea oficială răstoarnă situația.

”După numărarea a 98,7% din totalul secţiilor de vot din sector, George Tuţă este noul primar al Sectorului 1! Numărătoarea paralelă arată 475 de voturi în plus pentru George Tuţă.

Au mai rămas două secţii unde reprezentanţii USR tergiversează numărătoarea voturilor, la 10 ore de la închiderea secţiilor de vot. La secţia 27, am solicitat intervenţia poliţiei naţionale pentru a aplica legea. În prezent, se fac cercetări la faţa locului”, anunţă filiala liberală de sector.

UPDATE. Clotilde Armand, 2 procente peste George Tuţă la ultimul exit poll

Conform ultimelor rezultate exit-poll pe sectoare, realizate la ora 24.00, Clotilde Armand a trecut cu 2% peste George Tuță: 42% vs 40 de procente. 

Cu toate acestea, prim-viceprședintele PNL, Rareș Bogdan, a anunțat, duminică seară, la scrut timp după încheierea votului, că George Tuță va fi noul primar al Sectorului 1.

Rareș Bogdan a subliniat că PNL deține date potrivit cărora George Tuță o va învinge pe Clotilde Armand. ”Avem rezultate de la ora 21.30, atunci când George Tuță a trecut peste Clotilde Armand.

Știu ce capacitate de mobilizare au colegii mei de la Sectorul 1, care este ajutat și de colegii de la Ilfov, de Thuma Hubert și restul colegilor noștri”, a declarat Rareș Bogdan, la Antena 3 CNN.

Liberalul a anunțat că George Scripcaru, candidatul PSD-PNL la Primăria Brașov l-a înfrânt pe actualul edil Allen Coliban, candidatul Alianței Uniți pentru Brașov.

De asemenea, Rareș Bogdan a precizat că și la Timișoara lupta dintre Nicolae Robu și Dominic Fritz este una foarte dură, la câteva sute de voturi.

”La Neamț este o bătălie extrem de dură, dar pentru prima dată PNL câștigă Neamțul. La Cluj bătălia dusă de Emil Boc și Alin Tișe va fi câștigată”, a mai spus Rareș Bogdan.

Ultimele rezultate de tip exit poll anunțate la ora 24:00, răstoarnă clasamentul lui Rareș Bogdan și al liberalilor.

Astfel, conform datelor furnizate de ultimul sondaj realizat de Curs Avangarde, Clotilde Armand (USR) se află pe primul loc în cursa pentru Primăria Sectorului 1 cu 42,00 de procente, urmată de George Tuță (PNL) cu 40,00%.

Pe locul trei în cursa de la Sectorul 1 se află Ramona Bruynseels (AUR) cu 6,00 procente, urmată Liviu Negoiță (PUSL) cu 5,00%. Pe ultimul loc s-a clasat fostul primar al Sectroului 1, Daniel Tudorache (independent) cu 5,00%

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”