Sporturi

Rezultate Roland Garros 2018. Ce au făcut românii la French Open

25.05.2018 | 12:13
Rezultate Roland Garros 2018 Ce au facut romanii la French Open
ADVERTISEMENT

Rezultate Roland Garros 2018. Ediția din acest an a turneului de la Paris are loc între 27 mai și 10 iunie și va fi cea de-a 122-a din istoria French Open.  FANATIK.RO te va ține la curent cu toate rezultatele consemnate zilnic pe tablourile principale de simplu și dublu, masculin și feminin.

Articole și informații de ultimă oră de la Paris poți găsi la rubrica noastră de tenis. Totodată, vă pregătim la minute cele mai tari știri despre Simona Halep, sportiva în care ne punem cele mai mari speranțe la câștigarea turneului.

ADVERTISEMENT

Rezultate Roland Garros 2018. Simona Halep

Halep atacă turneul de Mare Șlem din postura de lider mondial grație unui parcurs decent la Roma, acolo unde a jucat finala. Simona nu a strălucit însă în ultimul act, pierdut clar cu Elina Svitolina, scor 0-6, 4-6. Halep a avut nevoie de intervenția fizioterapeutului în setul secund, dar a anunțat că nu ar fi fost vorba despre o accidentare și este aptă pentru Roland Garros. Ponturi pariuri pentru Roland Garros 2018 vei găsi zilnic pe site-ul nostru.

CLASAMENT ACTUAL WTA

  1. Simona Halep @ 7.270 puncte
  2. Caroline Wozniacki @ 6.935
  3. Garbine Muguruza @ 6.010
  4. Elina Svitolina @ 5.505
  5. Jelena Ostapenko @ 5.382
ADVERTISEMENT

Presiunea va fi mare pe umerii Simonei, care poate ajunge la 5.980 de puncte în situația în care va părăsi turneul încă din primul tur. Sportiva noastră are de apărat 1.300 de puncte, după ce anul trecut a disputat finala împotriva Jelenei Ostapenko. A pierdut-o, la fel ca-n 2014, atunci când se înclina în fața Mariei Șarapova. De altfel, finalele de la Roland Garros sunt și singurele disputate de Simona Halep la turnee de Mare Șlem.

Rezultate Roland Garros 2018. Buzărnescu e cap de serie

O surpriză plăcută vine din partea Mihaelei Buzărnescu, sportivă ce va fi cap de serie numărul 31 la Roland Garros 2018. Capi de serie avem și în proba de dublu feminin, acolo unde Irina Begu și Monica Niculescu pornesc cu a zecea șansă la câștigarea trofeului.

ADVERTISEMENT

Câștigătorii probelor de simplu din acest an vor pleca acasă cu un cec în valoare de 2,2 milioane de euro fiecare. Mult mai mici, însă consistente, sunt premiile pe tablourile de dublu: 560 de mii de euro pentru fiecare pereche câștigătoare.