Life

Rezultate surpriză! Ce note a luat Mario Fresh la examenul de Bacalaureat. Fanii vor fi uimiți

20.06.2020 | 18:34
Rezultate surpriza Ce note a luat Mario Fresh la examenul de Bacalaureat Fanii vor fi uimiti
ADVERTISEMENT

Mario Fresh a susținut deja Bacalaureatul, iar rezultatele pe care le-a obținut sunt o adevărată surpriză pentru fani. 5,4 la Limba și Literatura Română, 5,6 la Istorie și 8,4 la Logică.

Pentru că suntem în perioada exemenelor, iar Bacalaureatul sau examenul maturității începe luni, 22 iunie, Fanatik vă prezintă ce note au luat vedetele care au susținut deja aceste teste.

ADVERTISEMENT

Elevii sunt nevoiți să respecte măsurile de distanțare socială, impuse de autorități pentru a evita răspândirea noului coronavirus.

Ce note a luat Mario Fresh la Bacalaureat

Și vedetele au trecut prin focurile examenului de Bacalaureat. Mario Fresh, de exemplu, fiul adoptiv al lui Alex Velea, a terminat liceul la profil uman, dar notele obținute nu au fost prea mari: 5,4 la Limba și Literatura Română, 5,6 la Istorie și 8,4 la Logică.

ADVERTISEMENT

Ar putea avea o scuă, și anume că viața artistică i-a ocupat multă parte din timp și nu a avut vreme suficientă să se pregătească pentru a avea rezultate mai bune.

Elevii care termină anul acesta liceul vor intra în focurile examenleor naționale care încep luni, 22 iunie 2020. Tinerii vor fi nevoiți să respecte normele de distanțare socială și siguranță, pentru a evita răspândirea noului coronavirus.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale vor efectua triajul epidemiologic al elevilor

Ministerul Educaţiei şi Ministerul Sănătăţii au stabilit de comun acord măsurile care trebuie respectate în şcoli la examenele naţionale care încep luni, 22 iunie, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Documentul prevede stabilirea de circuite de intrare şi de ieşire a elevilor și a personalului didactic în şcoli, modul în care se realizează igienizarea și dezinfecţia.

ADVERTISEMENT

Măsurarea temperaturii se face cu termometrul noncontact, conform ordinului. Temperatura nu trebuie să depăşească 37,3 grade. Dacă este mai mare, se repetă măsurarea temperaturii de trei ori succesiv, la interval de 2-5 minute.

Măsurarea temperaturii se face la umbră, în paralel cu observarea clinică a simptomelor respiratorii (tuse frecventă, strănut frecvent, stare generală modificată).

ADVERTISEMENT