REZULTATE TITULARIZARE 2016 EDU.RO: Află cu un simplu click notele de la titularizare

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
29/07/2016, 14:06
REZULTATE TITULARIZARE 2016 EDU.RO: Află cu un simplu click notele de la titularizare

Rezultate Titularizare 2016. Rata de participare la proba scrisă a examenului de titularizare a fost de 87,20 la sută, în total prezentându-se 22.866 de candidaţi, peste 3.100 fiind absolvenţi ai promoţiei 2016, a anunţat Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice (MENCS). Un număr de 29 de candidaţi au fost eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudăPrimele rezultate la Titularizare 2016 vor fi afişate miercuri 27 iulie la avizierul inspectoratelor şcolare judeţene.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se va face în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 8 şi 9 august, iar transformarea posturilor şi actualizarea listei posturilor didactice/catedrelor rămase neocupate, în vederea angajării pe perioadă determinată, va avea loc pe 10 august.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×