Alegeri 2024

Rezultatele alegerilor produc „adevărate răsturnări de situație!”. Anunțul sociologului CURS-Avangard, care are acces la datele exit poll

Românii ar putea avea parte de răsturnări de situație la alegerile locale din 9 iunie, avertizează sociologul Marius Pieleanu
09.06.2024 | 18:01
Rezultatele alegerilor produc adevarate rasturnari de situatie Anuntul sociologului CURSAvangard care are acces la datele exit poll
Rezultatul alegerilor ar putea aduce „adevărate răsturnări de situație”, spus sociologul CURS-Avangard, Marius Pieleanu. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

„Adevărate răsturnări de situație” ar putea apărea la alegerile din 9 iunie, spune sociologul Marius Pieleanu, care ca făcut o declarație publică în numele asocierii CURS-Avangarde, care sunt institutele oficiale autorizate de BEC pentru a realiza sondajul EXIT-POLL.

„Răsturnări de situație” la alegerile din 9 iunie?

Pieleanu a afirmat pentru stiripesurse.ro, că prezența ridicată la vot, conform cercetărilor efectuate până la ora 11.00, duce la schimbări semnificative în clasamente.

ADVERTISEMENT

El a menționat că inclusiv la alegerile pentru Primăria Capitalei vom vedea o schimbare a ierarhiilor și că la nivel național sunt așteptate surprize importante.

Această mobilizare la vot nu este neașteptată pentru CURS-Avangarde, mai precizează Marius Pieleanu. Anterior alegerilor, cercetările efectuate indicau o dorință mai mare a oamenilor de a vota, deși aceste date nu au fost publicate.

ADVERTISEMENT

Ce se va întâmpla cu alegerile din Capitală

Expertul a mai transmis că aceste cifre sunt foarte mari pentru unii candidați și ar putea duce la schimbări dramatice de situație pentru candidați.

„Mobilizarea la urne nu este neapărat o surpziză pentru asocierea CURS-Avangarde. Noi aveam cercetări efectuate înaintea alegerilor, existau date, pe care nu le-am făcut publice, care indicau o apetență mai mare a oamenilor pentru vot. Pe o participare mai mare la vot ne așteptăm să schimbe ierarhiile și este posibil să asistăm la surprize mari, mari de tot.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, ce vă putem spune pe datele de la ora 11.00 – 11.30, care au fost culese în teren de către oamenii CURS-Avangarde, inclusiv în Capitală avem parte de surprize destul de mari. Mai mult de atât nu putem spune deocamdată.

Toate datele apărute pe alte site-uri sau TV-uri sunt falsuri grosolane. Nu există niciun fel de egalitate, pentru niciun candidat. Măsurătorile despre care facem vorbire se referă la date prelucrate de către CURS- Avangarde, au procente și ierarhii surprinzătoare. Insist foarte mult asupra faptului că acestea sunt date pentru ora 11.00”, a spus Marius Pieleanu pentru stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Singurul sondaj EXIT-POLL pentru alegerile din 9 iunie 2024 este realizat de institutele Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS și Grupul de Studii Socio-Comportamentale – AVANGARDE, ambele autorizate de Biroul Electoral Central (BEC) pentru această cercetare la urne.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”