Authors

“Sunt dezamăgit! Nu mi-a plăcut cum se câştigă voturile. Gata!”

Sunt dezamagit Nu mia placut cum se castiga voturile Gata
ADVERTISEMENT

Rezultatele de la alegerile FRF l-au dezamăgit pe Mircea Lucescu, actualul selecţioner al Turciei, care susţine că este dezamăgit de modul în care Răzvan Burleanu a reuşit să se impună în faţa lui Ionuţ Lupescu şi să câştige voturile.

De partea cealaltă, Cristi Chivu, unul dintre susţinătorii lui Ionuţ Lupescu, a vorbit despre eşecul suferit în faţa lui Răzvan Burleanu şi susţine că a învăţat să piardă în cariera pe care a avut-o în lumea fotbalului profesionist.

ADVERTISEMENT

Rezultatele de la alegerile FRF l-au dezamăgit pe Mircea Lucescu

“Am văzut o schimbare totală de responsabilitate în fotbalul românesc, în sensul în care diferența trebuie s-o facă futsal sau cum se zice și fetele. Ele au decis ce va însemna viitorul fotbalului românesc, ce nivel de performanță vom aștepta.

Au câștigat administrația și capacitatea de a organiza alegerile împotriva performanței viitoare. Din păcate, în acest moment, noi pierdem un număr foarte important de jucători care au făcut performanță pentru fotbalul românesc și care au vrut să determine o anumit direcție de performanță. Să sperăm că această dezvoltare a fotbalului de masă va ajuta în viitor pentru a crea o echipă națională puternică. Ăștia suntem! Contează mai mult micile atenții decât evaluarea corectă a potențialului omenilor care pot să aducă fotbalului performanță, imagine și respect. Astăzi, votul a fost decis de fotbalul feminin și fotbalul de sală! E o pată pentru toată țara, nu numai pentru fotbalul românesc. Oameni care nu au treabă cu fotbalul. Nu mi-a plăcut că au fost lăsaţi candidaţii să vorbească 10 minute, iar Răzvan Burleanu a vorbit 20. Nu mi-a plăcut că se câştigă voturile aşa cum se câştigă. Sunt dezamăgit”, a spus Mircea Lucescu, la ieşirea de la alegerile FRF.

ADVERTISEMENT

“Sunt nişte alegeri în care se exprimă votul. Au fost 254 de membri, iar majoritatea au ales să continue cu actuala administraţie. Datoria lui Ionuţ a fost să vină, să încerce şi să propună ideile lui. Din păcate nu a reuşit să-i convingă pe cei care au drept de vot. Îl felicit pe Răzvan Burleanu şi îi dorim mult succes în următorii ani. Sperăm că va face din fotbalul românesc un lucrur bun şi să avem performanţă. Eu am activat în sport mai mult de 20 de ani şi am învăţat să pierd. Contează numărul mare de votanţi care l-au ales pe Burleanu”, a spus Cristi Chivu.