News

Rezultatul autopsiei lui Răzvan Ciobanu: era sau nu drogat designerul, în momentul accidentului?

30.04.2019 | 15:26
Rezultatul autopsiei lui Razvan Ciobanu era sau nu drogat designerul in momentul accidentului

Primele rezultate după autopsie au arătat că Răzvan Ciobani consumase substanțe interzise înainte să facă accidentul care l-a omorât, au declarat surse judiciare pentru tabloidul „Libertatea”. Nu este exclus ca rezultatele analizelor toxicologice să le contrazică pe cele preliminarii. Descoperirea medicală va fi coroborată cu alte investigații făcute în timpul autopsiei, pentru a stabili exact cauza decesului. „Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configuraţia drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri nu poate fi luată în calcul la acest moment” , au precizat anchetatorii.

Răzvan Ciobanu consumase substanțe interzise

Testele rapide au arătat faptul că Răzvan Ciobanu a consumat droguri înainte de a urca în vehiculul care și pe care l-a condus pe ultimul drum. Cunoscutul designer a recunoscut public, în mi multe ocazii, faptul că avea această dependență periculoasă.

În cursul anului trecut, numele său a fost asociat dosarului celebru VIP care avea în prim-plan droguri, dosar în care s-au aflat și Raluca Bădulescu și Carmin Ionescu, fiul fostului solist al Direcției 5, Marian Ionescu. După finalizarea necropsiei, rudele au ridicat trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu de la Morga din Cimitirul Central din Constanța pentru a-l aduce la București.

Rezultatul autopsiei! Răzvan Ciobanu consumase droguri
Rezultatul autopsiei! Răzvan Ciobanu consumase droguri

Răzvan Ciobanu a fost ucis de „viteză și neatenție în conducere

Răzvan Ciobanu a murit în cursul zilei de luni, într-un accident rutier violent care s-a produs aproape de stațiunea Năvodari. Acesta se întorcea de la o petrecere de pe litoral. Experții au ajuns la concluzia că viteza și neglijența au fost principalele cauze ale accidentului care i-a adus moartea cunoscutului creator de modă.

„În jurul orei 7:15 am fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe drumul județean 226, la intrarea în localitatea Săcele, se pare că șoferul în vârstă de 43 de ani conducea un autoturism de teren dinspre Săcele către Năvodari, iar, la un moment dat, din cauza neatenției în conducere, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă, după care a rulat aproximativ un kilometru și s-a oprit cu autoturismul în mai mulți copaci care aparțineau unei ferme”, a spus Andreea Munteanu, purtătorul de cuvânt al IJP Constanța.