ADVERTISEMENT
Sporturi

Rhea Bullos, fetița care a uimit lumea sportului! A câștigat trei medalii de aur la atletism alergând cu un bandaj inscripționat cu emblema Nike. ”Adevărata personalitate a anului”

Autor: Adrian Baciu | 17.12.2019 | 18:15
Rhea Bullos, fetița care a uimit lumea sportului! A câștigat trei medalii de aur la atletism alergând cu un bandaj inscripționat cu emblema Nike. ”Adevărata personalitate a anului”
Rhea Bullos, fetița care a uimit lumea sportului! A câștigat trei medalii de aur la atletism alergând cu un bandaj inscripționat cu emblema Nike. ”Adevărata personalitate a anului”. Sursa foto: Twitter.com

În sport nu e întotdeauna nevoie de bani pentru a reuși să te impui. Acest lucru l-a demonstrat o fetiță din Singapore, care a concurat la o probă de atletism deși nu avea nici măcar încălțăminte. O cheamă Rhea Bullos, are 11 ani, iar odată cu acest episod emoționant a devenit eroina multor persoane.

ADVERTISEMENT

Rhea Bullos, fetița care a uimit lumea sportului! A câștigat trei medalii de aur la atletism alergând cu un bandaj inscripționat cu emblema nike. ”Adevărata personalitate a anului”

În ciuda faptului că nu avea bani de o încălțăminte necesară pentru a lua parte la un concurs de atletism, Rhea Bullos nu a renunțat și visul său și a demonstrat tuturor că poate fi cea mai bună și fără nimic în picioare.

Întrucât nu putea alerga cu picioarele goale, Rhea și le-a bandajat cu atenție, iar peste a aplicat, cu carioca, sigla și numele companiei de echipament sportiv Nike.

ADVERTISEMENT

Cu picioarele bandajate și cu degetele serios afectate, puștoaica Rhea Bullos le-a demonstrat tuturor că este cea mai bună. Ea a câștigat, în aceste condiții dificile, trei medalii de aur, la probleme de 400, 800 și 1500 de metri.

Nike nu a rămas impasibilă la povestea fetiței din Singapore

Cei de la Nike nu au trecut cu atenția episodul din Singapore cu micuța Rhea Bullos. Un reprezentant al companiei americane a luat imediat legătura cu Rhea și i-a oferit o perechea de încălțăminte originală.

ADVERTISEMENT

Rhea a fost invitată la un mare centru al gigantului de echipament sportiv din orașul singaporez Iloilo City, acolo de unde și-a ales perechea preferată cu care să alerge la următoarele competiții.

Povestea fetiței din Singapore, reacții numeroase pe internet

Întreaga lumea a fost impresionată de povestea micuței Rhea. Au curs sute de mesaje în mediul virtual care laudă comportamentul acesteia.

ADVERTISEMENT

Un internaut scrie că ”Rhea Bullos este eroina noastră. Cu un echipament 100% făcut de mână, ea a reușit să câștige trei medalii de aur. Ea e adevărata personalitate a anului”.

Un mesaj și mai emoționant a venit din partea unui utilizator de Twitter din Italia. ”Fiul meu, care își făcuse o listă cu preferințe de Crăciun, a văzut povestea micuței Rhea. Imediat, mi-a cerut foaia cu dorințe și și-a șters aproape tot de acolo. În acel moment, m-am închis în baie și am izbucnit în lacrimi”

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!