Liber de la Bayern! Ribery, negocieri cu echipa la care au antrenat Boloni, Piţurcă şi Iordănescu

Razvan Nicolae   
in Cele mai citite
06/04/2018, 15:17
Liber de la Bayern! Ribery, negocieri cu echipa la care au antrenat Boloni, Piţurcă şi Iordănescu

Franck Ribery se apropie de finalul carierei la Bayern Munchen, contractul fotbalistului de 34 de ani urmând să expire la finalul sezonului. Fostul internaţional francez este pe lista celor de la Al-Ittihad, echipă antrenată în trecut de Anghel Iordănescu, Victor Piţurcă sau Ladislau Boloni.

Conform presei din Arabia Saudită, reprezentanţii clubului din Jeddah au început negocierile cu Franck Ribery. Al-Sheikh, preşedintele Autorităţii Generale a Sportului din Arabia Saudită, a participat, la rândul său, la tratative.

Ribery, 11 ani petrecuţi la Bayern Munchen

În acest weekend, Franck Ribery ar putea să sărbătorească un nou titlu de campion al Germaniei alături de Bayern Munchen, al optulea de când evoluează pentru bavarezi. Fostul internaţional francez joacă la formaţia din Bavaria din vara anului 2007.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×