Ribery pleacă de la Bayern. Destinaţie surpriză. Ar putea fi coleg cu un român

La 34 de ani Frank Ribery nu are de gând de retragere. Dimpotrivă, jucătorul lui Bayern Munchen este foarte aproape de o nouă provocare profesional în cariera sa, care a cuprins deja şapte echipe.

Francezul mai are contract până în 2019 cu campioana Germaniei, însă sunt mari şanse ca din această vară să revină în campionatul Turciei, acolo unde a mai evoluat cu Galatasaray în ediţia 2004-2005, fiind adus la cererea lui Gică Hagi de la Metz. Echipa care este foarte aproape de a obţine semnătura celui poreclit Scarface este Trabzonspor.

Deşi are 34 de ani şi ar fi putut să îl lase liber să plece, Bayern a cerut turcilor 10 milioane de euro, dar a acceptat jumătate din suma. Ribery urmează să aibă la Trabzon un salariu consistent, 3 milioane euro, o sumă cu adevărat impresionantă pentru un jucător la această vârstă.

Trabzonspor este echipa care l-a curtat îndelung pe Gică Hagi pentru a prelua banca tehnică şi care a anunţat că doreşte să achiziţioneze la pachet în vară doi jucători importanţi ai campioanei Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, brazilianul Marcelinho şi Claudiu Keşeru. Partea bulgară cere pentru cei doi 12 milioane de euro, o sumă pe care turcii speră să o poată reduce undeva în jurul a 8 milioane.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933