Pariuri sportive

Ribery şi Benzema, la un pas de puşcărie pentru aventura cu Zahia!

Doi dintre cei mai renumiţi jucători ai naţionalei Franţei, Frank Ribery şi Karim Benzema, continuă să tremure pentru libertatea lor, întrucît procesul intentat de justiţia din Hexagon...
20.01.2014 | 20:05
Ribery si Benzema la un pas de puscarie pentru aventura cu Zahia

Doi dintre cei mai renumiţi jucători ai naţionalei Franţei, Frank Ribery şi Karim Benzema, continuă să tremure pentru libertatea lor, întrucît procesul intentat de justiţia din Hexagon pentru întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră se îndreaptă într-o direcţie extrem de periculoasă, pedeapsa cu trei ani de închisoare.

Nu a fost luată în seamă scuza că nu s-a ştiut vîrsta fetei

În Franţa relaţiile cu persoane de sex feminin care nu au împlinit vîrsta majoratului sînt sancţionate de lege prin pedeapsă cu privare de libertate pe termen de trei ani. În 2008 Benzema a întreţinut relaţii cu tînăra Zahia (foto), o algeriancă dispusă să-şi ofere serviciile deşi avea numai 15 ani, dar care arăta încă de pe atunci, după voluptatea formelor, ca o tînără de minim 20 de ani. Un an mai tîrziu în aceeaşi plasă a căzut şi Frank Ribery, iar faptul că atît atacantul lui Real Madrid cît şi starul lui Bayern Munchen au încercat să convingă magistraţii de faptul că sub nici o formă nu ar fi întreţinut relaţii cu Zahia dacă ar fi ştiut adevărata vîrstă a acesteia nu a avut nici o relevanţă în instanţă, procuorii continuînd să pledeze pentru vinovăţia celor doi.

article-2343774-093B7BDC000005DC-140_634x469