Bayern nu vrea să renunţe la Ribery şi Robben: “De când sunt aici, clubul se bucură de un real succes”

Tibi Demeter   
in Cele mai citite
08/04/2018, 17:56
Bayern nu vrea să renunţe la Ribery şi Robben: “De când sunt aici, clubul se bucură de un real succes”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Arjen Robben şi Franck Ribery îşi vor încheia contractele cu Bayern Munchen la finalul sezonului, dar Karl- Heinze Rummenigge a dat de înţeles că cei doi fotbalişti vor primi noi contracte din partea clubului după ce au contribuit la câştigarea unui nou titlu în Bundesliga.

Arjen Robben a marcat golul al treilea în partida cu Augsburg, cea care a adus titlul matematic pentru formaţia lui Jupp Heynckes şi are şanse mari să rămână în continuare pe Allianz Arena: “Nu mai este mult până la prelungirea contractelor. De când sunt aici, clubul a cunocut un sucees incredibil. Ei doi mereu au fost aici şi noi ştim asta. Am spus că vom discuta la momentul potrivit şi au fost de acord amândoi”, a spus Rummenige.

Ribery, în topul celor mai titraţi jucători din istoria lui Bayern Munchen

Francezul este unul dintre cei mai buni pasatori de la Bayern şi a intrat în cărţile de istorie a clubului după meciul cu Augsburg, cel în care a cucerit al optulea titlul cu formaţia bavareză. Ribery se alătură astfel lui Oliver Kahn, Philipp Lahm, Mehmet Scholl şi Bastian Schweinsteiger, toţi cu opt titluri în Bundesliga.

Închide ×