Sport

Rică Neaga confirmă negocierile pentru transferul lui Andrei Cordea de la FCSB la Augsburg, dezvăluit exclusiv de FANATIK. „Gigi Becali a mai lăsat din preț”

Rică Neaga a confirmat negocierile pe axa FCSB - Augsburg pentru transferul lui Andrei Cordea în Bundesliga, anunțat în exclusivitate de FANATIK.
04.01.2023 | 23:45
Rica Neaga confirma negocierile pentru transferul lui Andrei Cordea de la FCSB la Augsburg dezvaluit exclusiv de FANATIK Gigi Becali a mai lasat din pret
Rică Neaga a confirmat negocierile dintre Augsburg și FCSB pentru transferul lui Andrei Cordea. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a primit o ofertă concretă de la Augsburg, din Bundesliga, pentru transferul lui Andrei Cordea, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK încă din noiembrie. Adrian Neaga, impresarul fotbalistului roș-albaștrilor, a confirmat negocierile dintre cele două părți și a precizat că Gigi Becali a mai lăsat din prețul cerut inițial.

Rică Neaga a confirmat negocierile pentru transferul lui Andrei Cordea. Fotbalistul FCSB-ului este dorit în Bundesliga, la Augsburg

Gigi Becali a primit o ofertă de 3 milioane de euro, cu tot cu bonsuri, pentru Andrei Cordea la Augsburg, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Inițial, patronul vicecampioanei României a cerut 5 milioane de euro, însă Rică Neaga a menționat că latifundiarul din Pipera a lăsat din preț.

ADVERTISEMENT

Totodată, impresarul lui Andrei Cordea speră ca transferul să se concretizeze, iar fotbalistul pe care FCSB l-a cumpărat de la Academica Clinceni în 2021, pentru 50.000 de euro să facă pasul într-unul dintre cele mai puternice campionate din lume.

„Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuții cu Gigi de ceva timp, în ultimul timp și dânsul a lăsat ceva din bani”, a spus Rică Neaga, potrivit sport.ro.

ADVERTISEMENT

Andrei Cordea ar putea pleca de la FCSB în această iarnă. Gigi Becali a lăsat din preț: „Nu mai e diferență așa mare”

Oferta de 3 milioane de euro nu l-a dat pe spate pe Gigi Becali, care a așteptat ca nemții să pluseze, însă patronul FCSB-ului a lăsat din preț, iar transferul lui Andrei Cordea s-ar putea materializa în această lună.

„Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferența așa mare între ce a cerut dânsul și ce oferă ei. 

ADVERTISEMENT

Anul 2022 cred că a fost anul lui. E un campionat puternic. Eu sper să facă față în Germania, e foarte bine pregătit mental și sper să facă față”, a mai spus agentul lui Andrei Cordea.

FCSB s-a despărțit de patru jucători în iarnă. Radu Boboc, cel mai recent nume care a părăsit „corabia”

Gigi Becali a început de ceva vreme curățenia de iarnă la FCSB. Patronul roș-albaștrilor s-a ținut de cuvânt și s-a despărțit în această perioadă de mercato de Ianis Stoica, împrumutat la ”U” Cluj și Alexandru Musi, ajuns în Liga a 2-a, la Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Andrei Dumiter a ajuns la FC Voluntari, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, în timp ce Radu Boboc este ultimul nume care s-a despărțit oficial de vicecampioana României. Totodată, Marco Dulca se află pe picior de plecare din lotul roș-albaștrilor.

Mihai Stoica a vorbit și despre noutățile din lotul cu care FCSB va merge în cantonamentul din Antalya și care păstrează șanse pentru a rămâne la prima echipă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate despre povestea incredibilă a lui Daniel Popa, care va face deplasarea în Turcia cu roș-albaștrii.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,34 este cota pentru „x2” la meciul Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT