Sport

Rică Neaga, detalii despre întâlnirea suporterilor de la Parlament pentru schimbarea Legii 4: „Fotbalul fără suporteri nu e plăcut”

Rică Neaga, detalii importante de la întâlnirea de la Parlamentul României pentru modificarea Legii 4. Care au fost principalele puncte de discuție.
13.06.2024 | 17:52
Rica Neaga detalii despre intalnirea suporterilor de la Parlament pentru schimbarea Legii 4 Fotbalul fara suporteri nu e placut
Rică Neaga a fost invitat ca reprezentat al suporterilor Stelei de către senatoarea Rică Neaga la întâlnirea liderilor suporterilor cu senatoarea Laura Mihaela Moagher. Sursă foto: Facebook @Laura Mihaela Moagher
ADVERTISEMENT

Adrian Neaga, Ionel Dănciulescu și Dani Coman au avut o întâlnire cu senatoarea Laura Mihaela Moagher și împreună cu liderii galeriilor de la Rapid, Dinamo și Steaua. Fostul atacant din Ghencea a oferit detalii interesante despre ceea ce s-a discutat.

Adrian Neaga, detalii importante de la întâlnirea ultrașilor cu senatoarea Laura Mihaela Moagher: „Sper să se soluționeze pozitiv”

Ultrașii au îngropat securea războiului și s-au unit împotriva abuzurilor la care au fost supuși de către autorități. Senatoarea Laura Mihaela Moagher dorește să propună un proiect de modificare a „Legii lui Mitică Dragomir” sau Legea 4 cum mai este numită.

ADVERTISEMENT

Adrian Neaga a vorbit pentru FANATIK despre „Legea Suporterilor”: „Nu este inițiativa noastră, este a doamnei senatoare. Am vrut să mă implic și eu pentru că fără suporteri pe stadioane eu cred că fotbalul nu e plăcut. Plus că au fost niște evenimente în ultimul timp care nu a fost pe placul multora”.

Această întâlnire a fost doar prima dintr-un lung șir: „Totul a decurs foarte OK și o să mai urmeze și alte întâlniri și sper să se soluționeze pozitiv. Au venit și suporterii cu lucruri foarte bune din punctul meu de vedere”.

ADVERTISEMENT

Rică Neaga, mesaj pentru toți suporterii: „Ar trebui ca și mai mulți să adere la cauza asta”

Rică Neaga îi cheamă pe fani să se unească într-o singură voce: „Laura Mihaela Moagher merită felicitată pentru tot ceea ce face. Cred că ar trebui ca și mai mulți suporteri să adere la cauza asta. Eu nu am venit din partea fanilor, ci am fost solicitat de către doamna senatoare. Ea ne-a invitat și pe mine și pe Dani Coman și Ionel Dănciulescu. 


Deocamdată n-am discutat pe Legea 4 punctual, ci a fost doar o primă întâlnire. S-a discutat foarte mult despre lucrurile mai puține bune care s-au întâmplat în ultimul timp și pe anumite aspecte. 

ADVERTISEMENT

Noi sperăm că se va schimba ceva și e normal să susții niște normalități. Sunt niște chestii de bun simț pe care le care suporterii și noi, sportivii. Trebuie să se schimbe ceva, nu?

Doamna senatoare a văzut și ea că sunt multe anomalii în deciziile astea. Ați văzut și voi și știe toată lumea ce s-a întâmplat în ultimele luni și la ce au fost supuse galeriile”.

ADVERTISEMENT

Se modifică și Legea Sportului? „Sunt multe secțiuni care nu sunt OK”

Adrian Neaga a dezvăluit pentru FANATIK că s-a discutat și despre modificarea Legii Sportului, un subiect de maxim interes pentru fanii Stelei, din cauza faptului că echipa este blocată în Liga 2 și nu poate promova în SuperLiga conform articolului 31:

Urmează să vorbim și de Legea Sportului pentru că sunt multe secțiuni care nu sunt OK. Nu s-a ajuns încă discuția atât de departe, cu privire și la echipele de drept public, dar vom vedea pe viitor”. 

ADVERTISEMENT