Rică Răducanu a făcut show! ”Mi-a fost ruşine să mă mai uit, să mor eu!”

Filon Stan   
in Fotbal intern
01/04/2018, 16:01
Rică Răducanu a făcut show! ”Mi-a fost ruşine să mă mai uit, să mor eu!”

Rică Răducanu a făcut spectacol la ultimul meci, însă din tribune! Fosta glorie a Rapidului a asistat la meciul dintre Academia Rapid şi AFC Rapid, unde a rămas cu semne de întrebare. “Nici nu prea am vrut să dau interviul ăsta acum, ştiam foarte bine că vor veni aceste întrebări anapoda, cum sunt şi aceste două echipe: anapoda. Acum am înţeles că meciul Steaua – Rapid se joacă pe Arena Naţională. Păi, nu jucam noi pe timpul ăla, cu valoare, cu Steaua, pe un asemenea stadion şi joacă ei?!

Oricum, cred că se poate juca un fotbal bun, chiar dacă sunt la nivelul ăsta de Liga a IV-a. La Liga I, n-aţi văzut cum sunt echipele? Am văzut-o pe Dinamo, nu mai zic nimic. Mi-a fost ruşine să mă mai uit, să mor eu! La ora actuală, o ducem rău. Şi cu fotbalul, şi cu banii. Am văzut că Daniel Niculae şi marchează goluri multe, sunt subţirei, aleargă. Iar la nivelul ăsta, e bine să faci mişcare. Şi eu aş vrea să mai fac, dar nu mă mai ţin picioarele, tată. Dacă aş putea să fug, aş juca uşor, să mor dacă te mint. Ce mare lucru? Pe cuvânt. Şi nu portar! Vârf de atac, câte goluri dădeam …” , a declarat Rică Răducanu pentru Telekom Sport.

Rică are un favorit pentru şefia FRF. ”Cred că a făcut o mare greşeală”

Fostul portar a vorbit şi despre alegerile pentru preşedinţia FRF, care vor avea loc pe 18 aprilie şi a spus şi care este favoritul său. “Nici nu mă gândesc că nu va câştiga Lupescu. Deşi, eu cred că a făcut o mare greşeală. N-am mai vorbit de mult timp cu el, chiar dacă îl ştiu de când era mic. Am fost prieten cu tatăl lui. Însă, eu nu plecam niciodată de la UEFA să vin la FRF pe foame asta. Şi nu ai marfă, tată, nu ai marfă. Nu cred că ne mai ridicăm noi aşa uşor, la nivelul ăsta o să ajungem de Liga a IV-a” , a continuat Rică Răducanu. Vezi interviul AICI!

Închide ×