Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rică Răducanu, explicație șocantă pentru penalty-ul stupid comis de Arlauskis cu Farul: „Are ceva la cap din cauza căzăturilor!” Video Exclusiv

Rică Răducanu, fostul mare portar al Rapidului, a explicat penalty-ul bizar comis de Arlauskis în meciul Farul - Universitatea Craiova, scor 2-1.
07.02.2023 | 12:41
Rica Raducanu explicatie socanta pentru penaltyul stupid comis de Arlauskis cu Farul Are ceva la cap din cauza cazaturilor Video Exclusiv
Rică Răducanu a găsit explicația pentru penalty-ul stupid comis de Arlauskis în meciul cu Farul. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a fost autorul unei faze stupide în minutul 33 al derby-ului Farul – Universitatea, scor 2-1 în etapa 24 din SuperLiga. Portarul oltenilor i-a pus piedică în mod intenționat lui Mihai Popescu și a comis penalty-ul transformat de Larie. Rică Răducanu a explicat în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI motivul pentru care Arlauskis a reacționat astfel.

Rică Răducanu a explicat cum a comis Arlauskis penalty-ul stupid din Farul – Universitatea Craiova 2-1: „Portarii nu sunt prea sănătoși din cauza loviturilor”

Fostul portar de la CFR Cluj și FCSB avea mingea în mâini în momentul faultului și nu se afla sub presiune. Rică Răducanu, fostul mare portar român, este de părere că Giedrius Arlauskis s-a dus în mod intenționat la adversar, însă în aceeași măsură, susține că „centralul” Andrei Chivulete nu trebuia să acorde penalty.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„El, în prima fază, era supărat, pentru că are furii din astea. În primul rând, la portar trebuie să o lași mai ușor pentru că portarii nu sunt prea sănătoși din cauza loviturilor, săriturilor, dar el din prima fază, după ce s-a sculat în mod expres s-a dus.

L-am văzut cum pleacă. Nu trebuia să dea 11 metri. Ținând cont la ce e în capul unui portar pentru că se enervează, am pățit și eu. El știe cum a gândit, dar îți spun după cum a decurs faza, el era pornit să-i tragă una lu’ ăla. În prima fază ăla l-a lovit, l-a ciupit puțin. Pe urmă el a scăpat de încă unul, a fugit, s-a dus cu dreptul și a intrat direct”, a declarat Rică Răducanu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Rică Răducanu, șocat de penalty-ul comis de Arlauskis cu Farul: „Imediat îi sare țandăra”

Rică Răducanu a continuat să vorbească despre Arlauskis, iar în ciuda faptului că se enervează foarte repede, fostul internațional îl consideră un portar bun. Totodată, fostul portar este convins că lituanianul nu era conștient că va face penalty.

„(n.r. de ce a reacționat în acest mod?) De nebun! Nu ți-am zis portarii au ceva la cap din cauza căzăturilor. L-am urmărit de mult, de când e în România. Portar bunicel, dar fiecare dintre noi greșim și dacă el așa a gândit faza aia, ce să-i fac? Știu că a avut antecedente, l-am urmărit când era la Cluj.

ADVERTISEMENT

Îl știu de când e în România. Nu mă uit la portari, mă uit în general la meciuri, dar imediat îi sare țandăra din cauza căzăturilor și a loviturilor. Tu ce crezi că el când se gândea să-i tragă una, se gândea că va face penalty?”, a mai spus Rică Răducanu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Motivul pentru care Arlauskis a comis un penalty intenționat: „Furia de moment”

Fostul internațional român a precizat că furia este doar pe moment, iar Arlauskis, cel mai probabil, este conștient de faptul că a greșit. În vârstă de 35 de ani, Giedrius Arlauskis a evoluat în România la Unirea Urziceni, FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Dacă se gândea nu mai făcea. Este vorba de furia de moment, care ți se pune pata. Nu mai gândești, ca fraierul. Putea să stea jos acolo. Ce să liniștească. Tu vorbești cu el, orice om cât ar fi de nebun îți dai seama că a greșit. Și pe el dacă îl întrebi acum știe că a greșit. E portar bun. Altfel nu stătea în România atâția ani”, au fost cuvintele lui Rică Răducanu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! Luni, marți și vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Ne puteți urmări pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT