Life

Rică Răducanu, noi probleme de sănătate. Cu ce se confruntă fostul portar

Rică Răducanu a ajuns pe mâna cadrelor medicale. Fostul sportiv este internat în spital pentru mai multe investigații medicale după ce a acuzat dureri din nou.
14.12.2021 | 22:24
Rica Raducanu noi probleme de sanatate Cu ce se confrunta fostul portar
ADVERTISEMENT

Problemele de sănătate nu-l mai părăsesc pe sportiv, care de această dată spune că are dureri insuportabile la genunchi, afecțiunea fiind una destul de serioasă.

Boala este tot mai avansată, dar fostul fotbalist nu-și pierde speranța și vorbește cu mare încredere despre viitor. Rică Răducanu își dorește să poată juca în continuare tenis de picior.

ADVERTISEMENT

Rică Răducanu, pe mâna medicilor. Fostul sportiv are probleme serioase de sănătate

Vedeta de la Rapid n-a reușit să facă foarte multă mișcare în ultima perioadă și pune problemele medicale și pe seama acestui aspect, subliniind că vrea să prelungească bucuria de a merge pe jos.

„Adevărul că eu, care eram cu moralul și la toți băieții le spuneam, acum, de un an, nu am moral. Nevastă-mea mă ceartă toată ziua.

ADVERTISEMENT

Eu nu suport să stau singur, fără lume. Acum am venit cu belelele noastre de sport, adică nu știu, nu cred că numai de sport, cred că toată lumea are. Să vedem domn’ doctor ce zice, ce facem să mai trecem prin viața asta frumoasă a noastră.

Poate mai prelungim. Nu să alerg, dar măcar să fiu cu tenisul, cu piciorul. Că eu acum, ultima dată, asta făceam. Poate și d-asta, că n-am mai făcut mișcare, că nu pot, mă dor genunchii.

ADVERTISEMENT

Vorba lu’ domn’ doctor: «Bă Rică, îți mai trece la morgă asta!». Așa se zice, că atunci nu te mai doare nimic. De când mă știu (n.r. îl încearcă problemele de sănătate).

De când am fost sportiv. Când m-am lăsat au început toate. Cea mai oftică pe care o am e că nu mai pot să fac mișcare cu piciorul, să alerg.

ADVERTISEMENT

Și a doua e cu prostata, m-am operat. Eu mă bucur că lumea mă iubește. Asta mă ține mai sănătos ca orice(…). Am trecut prin multe în viață, să sperăm că lumea o să mă mai audă, cu glumele mele”, a declarat Rică Răducanu, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Rică Răducanu, probleme serioase de sănătate

Fostul jucător de fotbal trebuie operat urgent, după spusele medicului care îl tratează. Doctorul a precizat că sportivul are o boală destul de avansată, cheagurile de sânge riscând să ajungă la inimă.

„Prezintă o insuficiență venoasă mare, cu edeme mari la nivelul membrelor, cu multiple dilatații venoase, varicoase, cu tulburări trofice cutanate, care necesită o intervenție chirurgicală. 

Boala este într-o fază destul de avansată și riscă să formeze cheaguri la nivelul venelor dilatate, care pot să urce spre inimă, să facă o embolie cardiacă sau poate să ajungă în plămâni, să facă o embolie pulmonară”, a spus cadrul medical, în aceeași emisiune.

ADVERTISEMENT