Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rică Răducanu știe cum poate lua Rapid titlul în Anul Centenarului: „Să vorbim cu toții să ne lase!”. Video Exclusiv

Rică Răducanu visează ca Rapid să ia titlul în Anul Centenarului. Fostul mare portar al Rapidului a şi glumit spunând că ceilalţi ar trebui să lase echipa să ia campionatul.
07.02.2023 | 11:35
Rica Raducanu stie cum poate lua Rapid titlul in Anul Centenarului Sa vorbim cu totii sa ne lase Video Exclusiv
Rică Răducanu știe cum poate lua Rapid titlul în Anul Centenarului: „Să vorbim cu toții să ne lase!”.
ADVERTISEMENT

Rapid are un sezon excelent în Anul Centenarului. Formaţia pregătită de Adrian Mutu este pe podium în SuperLiga, la doar cinci lungimi de liderul CFR Cluj. Giuleştenii visează la titlu în 2023, performanţă care ar reprezenta un miracol.

Rică Răducanu știe cum poate lua Rapid titlul în Anul Centenarului: „Să vorbim cu toții să ne lase!”

Fostul mare portar al Rapidului şi naţionalei României, Rică Răducanu, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre planurile la titlu ale echipei giuleştene, strecurând şi o glumă, în stilu-i caracteristic:

ADVERTISEMENT

“Aş vrea să câştige Rapid campionatul. Avem spectatori, avem joc bunicel, nesperat. Cum e campionatul la noi destul de periculos, poţi să te aştepţi la orice, dar nu cred că avem şanse la locul 1.

Era bine să vorbim cu toţii să ne lase. Facem şi noi Centenarul, o dată la 100 de ani. Echipa joacă foarte bine la ce avem. Este unită, rezultate bune, este foarte bine, suntem mulţumiţi.

ADVERTISEMENT

“I-am zis să aibă grijă că dacă nu are rezultate lumea începe să bâzâie şi pleacă imediat”

Eu cu Adrian Mutu am vorbit din prima de când a venit la Rapid. Că toţi spun că e de la Dinamo, unde mă, că e de la Piteşti. Îţi dai seama, a trecut prin multe, a văzut multe, are rezultate bune şi este destul de bun.

I-am zis să aibă grijă că dacă nu are rezultate lumea începe să bâzâie şi pleacă imediat. Îl aleargă pe şine, dar nu îl prinde, că aleargă bine. Speranţa moare ultima, poate cine ştie?”, a spus Rică Răducanu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Angelescu primeşte galeria Craiovei în Giuleşti: “Nouă ni se pare normal să vină la meci dacă vor să vină”

Pentru Rapid urmează confruntarea cu FC U Craiova, vineri, de la ora 20:00. Unul dintre finanţatorii Rapidului, Victor Angelescu, a declarat că va primi galeria oaspete în tribune, în ciuda problemelor survenite la Sfântu Gheorghe:

„O să primim galeria, da! Adică noi nu putem să o primim cum se face adesea, în mod oficial, pentru că nu avem o adresă din partea clubului, prin care să spună că vin cu suporteri.

ADVERTISEMENT

Dar vor avea peluza, unde stau suporterii vizitatori la noi, deschisă. Nouă ni se pare normal să vină la meci dacă vor să vină”, a declarat Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT