Fotbal intern

Ricardo Grigore a căzut în fund la golul lui Gabriel Debeljuh din minutul 14! Video

17.12.2020 | 21:24
Ricardo Grigore a cazut in fund la golul lui Gabriel Debeljuh din minutul 14 Video
ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore a făcut o greșeală de începător în minutul 14 al derby-ului cu CFR Cluj, care a contribuit în mod decisiv la golul marcat de croatul Gabriel Debeljuh.

Dinamo a început cu stângul derby-ul împotriva campioanei României, CFR Cluj, deși „câinii roșii” au primit o veste excelentă chiar înainte de debutul partidei din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Astfel, CFR Cluj și-a făcut meciul mult mai ușor și a condus pe Dinamo după un gol extrem de norocos, după o greșeală de începător a apărării dinamoviste, într-un meci de care Edi Iordănescu se temea din cauza numeroaselor absențe, cum a dezvăluit FANATIK.

Ricardo Grigore a făcut o greșeală de începător la golui lui CFR Cluj marcat de Debeljuh

Deși Edi Iordănescu are mari probleme de efectiv, greșelile copilărești din apărarea lui Dinamo i-au ajutat pe cei de la CFR Cluj să deschidă scorul în Ștefan cel Mare, unde nu au mai câștigat din 2018. Vezi golul AICI.

ADVERTISEMENT

Însă dinamoviștii ne-au obișnuit cu o primă repriză mai slabă, Dinamo reușind în majoritatea partidelor să schimbe fața jocului în partea a doua. De altfel, Dinamo se află în cel mai bun moment din acest sezon, fiind neînvinsă în ultimele cinci etape din Casa Pariurilor Liga 1, în ultimele trei meciuri reușind să obțină nu mai puțin de nouă puncte, apropriindu-se astfel la doar două puncte de play-off.

CFR Cluj și-a mai creat o ocazie foarte mare, iar campioana României domină partida. Dinamo nu a reușit să șuteze pe poarta lui Bălgrădean și și-a creat doar o lovitură de colț, ceea ce este extrem de puțin pentru o echipă care joacă pe teren propriu. Ardelenii au dus scorul la 2-0 după un penalty transformat de Păun.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat la faza primului gol al lui CFR Cluj

Ricardo Grigore nu este singurul vinovat la golul marcat de CFR Cluj, șutul lui Debeljuh fiind deviat în poartă de către un alt fundaș dinamovist, Andrei Radu.

FANATIK a văzut de la fața locului faza incredibilă din careul lui Dinamo: Camora centrează în careu, Ricardo Grigore alunecă și trece pe sub mingea care ajunge la Debeljuh, iar șutul acestuia e deviat ușor de Andrei Radu și intră în poartă.

ADVERTISEMENT

Cum arată cele două echipe trimise în teren de Jerry Gane și Edi Iordănescu:

  • Dinamo: Mejias – Sorescu, Puljic, R. Grigore, A. Radu – Anton, Răuță – Camara, Măgureanu (Aleix Garcia 7, Gueye 35), Fabbrini – Nemec. Rezerve: Eșanu, Bejan, Achim, Crețu, Șerban, Borcea, Bani
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Itu, Soares, Păun – Carnat, Debeljuh, Pereira. Rezerve: Sandomierski, Manea, Zunic, Hoban, Djokovic, Deac, Costache, Chipciu, Vojtus
ADVERTISEMENT