Sport

Pierdere grea pentru Dinamo în lupta la retrogradare. Un fotbalist s-a accidentat în amicalul cu Viitorul Cluj. Exclusiv

Flavius Stoican a pierdut un fotbalist important pentru finalul de sezon regulat. Antrenorul lui Dinamo are șanse mici să se mai bazeze pe Ricardo Grigore, accidentat în amicalul cu Viitorul Cluj.
22.02.2022 | 14:17
Pierdere grea pentru Dinamo in lupta la retrogradare Un fotbalist sa accidentat in amicalul cu Viitorul Cluj Exclusiv
Fotbalistii dinamovisti Ricardo Florin Grigore si Cosmin Gabriel Matei discuta cu arbitrul central Adrian Viorel Cojocaru in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC U Craiova, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, vineri 26 noiembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Amicalul lui Dinamo cu Viitorul Cluj, echipa lui Răzvan Zăvăleanu, nu a fost neapărat de bun augur pentru Flavius Stoican. Antrenorul a rămas fără unul dintre oamenii de bază pe care îi are în defensivă.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Ricardo Grigore s-a accidentat la gleznă în minutul 44 și nu a mai putut continua partida. Fundașul în vârstă de 22 de ani a suferit o entorsă la gleznă în meciul disputat la Buftea.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, Grigore va efectua un RMN pentru a afla cât de gravă este accidentarea, dar șansele ca Stoican să se bazeze curând pe el sunt mici.

Flavius Stoican l-a pierdut pe Ricardo Grigore. Fundașul s-a accidentat în amicalul Dinamo – Viitorul Cluj

În etapa a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1, Dinamo are derby cu Rapid, în deplasare, sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30. În tur, cele două rivale au remizat în Ștefan cel Mare, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Pierderea lui „Ricci” Grigore este cu atât mai mare cu cât Dinamo are una dintre cele mai slabe defensive din campionat. Pe locul 15, cu 16 puncte, șase mai puține decât Gaz Metan Mediaș, „câinii roșii” au încasat nu mai puțin de 68 de goluri. În Liga 1, doar Academica Clinceni a primit mai multe goluri în acest sezon, 61 la număr.

Grigore este un fotbalist polivalent. El poate juca atât fundaș central dreapta, cât și fundaș central stânga, iar, la nevoie, poate fi folosit în banda stângă a apărării sau pe postul de „închizător”.

ADVERTISEMENT

Sezonul acesta, fotbalistul crescut în curtea „câinilor” a îmbrăcat de 22 de ori tricoul roș-alb, perioadă în care a reușit să ofere un assist, în Dinamo – Academica Clinceni 3-1.

La Dinamo a revenit Steliano Filip

Dacă pe Ricardo Grigore l-a pierdut, la amicalul cu Viitorul Cluj, Flavius Stoican l-a recâștigat pe Steliano Filip. Fotbalistul căzut în dizgrația ultrașilor dinamoviști a început meciul ca titular și este așteptat să joace cu regularitate și în Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Cu Steliano, am avut dreptate să nu dăm curs solicitărilor de a deveni jucător liber de contract, avem un jucător de valoare în lot, care va putea juca din nou. Am speranța ca suporterii dinamoviști să îl reprimească, cu iertare, printre ei și să trecem peste momentele tensionate care au existat.

Între mine și Steliano au fost momente destul de neplăcute, nu cred că lucrurile acestea trebuie să primeze. Trebuie să ne uităm către interesul echipei, aportul lui sportiv, să lăsăm lucrurile să meargă în această direcție.

Mă înțeleg bine cu el, se pregătește bine, este cu mintea la Dinamo. Este evident că se gândește la ce ar trebui făcut, astfel încât lucrurile să meargă mai bine, este un ‘câine’ adevărat și sperăm să o arate pe teren.

Este conștient și regretă ce a făcut, că l-a luat gura pe dinainte, este puțin mai coleric, ce contează este faptul că este un dinamovist, cu toții suntem dinamoviști și ne dorim același lucru. Îi rog pe suporteri să îl susțină”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Radio Dinamo 1948.

  • 400 de mii de euro este cota de piață a lui Ricardo Grigore, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT