Fotbal intern

Ricardo Grigore, declarația serii după victoria cu Academica: “Prefer să joc de 10 ori cu Steaua decât cu Clinceni”

03.03.2020 | 22:37
Ricardo Grigore declaratia serii dupa victoria cu Academica Prefer sa joc de 10 ori cu Steaua decat cu Clinceni
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, după 1-0 cu Academica Clinceni. Jucătorii, în frunte cu marcatorul unicului gol, Deian Sorescu, speră ca Dusan Uhrin să nu părăsească „haita” și nu iau în considerare scenariul prin care Dinamo ar retrograda.

Jucătorii țin la Dusan Uhrin: „Ne motivează”

Deian Sorescu a înscris singurul gol al victoriei dinamoviste cu Clinceni și a transmis un mesaj conducerii prin care le cere acestora să nu renunțe la Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

„Este greu față de o echiăă venită din eșalonul secund. Am muncit mult, au meritat, am fost mai inspirați. Nu vreau să vorbesc despre răzbunare, noi luăm meci cu meci și acum ne gândim la următorul meci de campionat.

Uhrin n-a ținut niciun discurs în vestiar, dânsul e antrenor și va rămâne aici, ne motivează foarte bine. Avem motivație și determinare, doar că ne lipsesc ocaziile și e păcat că nu înscriem mai multe goluri.

ADVERTISEMENT

În play-out orice echipă poate retrograda, sunt 5 puncte diferență, nu ne gândim la asta și nu ne temem de retrogradare. Suntem Dinamo și reprezentăm ceva în România! Suntem motivați să batem la Iași”, a declarat Sorescu la Digi Sport.

Cupa României reprezintă unica șansă ca Dinamo să prindă în acest sezon un bilet pentru Europa League. Fanii sunt conștienți de acest lucru și le-au transmis jucătorilor că nu le pasă de performanțele echipei din play-out, însă așteaptă ca dinamoviștii să câștige Cupa.

ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore visează la o finală cu FCSB

Fundașul lui Dinamo, Ricardo Grigore, crede că echipa sa poate câștiga Cupa României. Mai mult, dinamovistul își dorește o finală câștigată în fața rivalei FCSB.

„Aș prefera să joc 10 meciuri contra Stelei decât să joc cu Academica. Vreau să ajungem în finală, apoi mai vedem. Mi-ar plăcea mult să joc o finală cu FCSB și să o câștig. Finalele se câștigă, nu se joacă.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să câștig trofee la Dinamo, însă mai întâi să trecem de semifinală. Să luăm totul pas cu pas, ar însemna un vis împlinit. De când m-am apucat de fotbal la Dinamo mi-am propus să câștig trofee la fiecare categorie de vârstă”, a declarat Grigore.

  • 4-4 a fost raportul șuturilor pe poartă în Dinamo – Clinceni
ADVERTISEMENT