Sport

Ricardo Grigore, declarație pe placul fanilor după transferul la FCU Craiova: “Am venit la Știința adevărată”

Ricardo Grigore (23 de ani), fundașul central al lui Dinamo, a oferit primele declarații în calitate de jucător al lui FC U Craiova 1948 și e extrem de optimist înainte de startul sezonului.
12.07.2022 | 13:29
Ricardo Grigore declaratie pe placul fanilor dupa transferul la FCU Craiova Am venit la Stiinta adevarata
Ricardo Grigore este evaluat conform Transfermarkt la 300.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Ricardo Grigore la FC U Craiova, iar Dinamo va primi în schimb 60.000 de euro.

Ricardo Grigore, primele declarații după transferul la FC U Craiova 1948: „Am refuzat celelalte oferte”

Ricardo Grigore a vorbit pentru gsp.ro după transferul la FC U Craiova 1948 și consideră că acest transfer e o nouă șansă să își relanseze cariera: „Am vrut să mă duc într-un loc unde să pot să ajut echipa, apoi să urc tot mai mult, să progresez. Mi-am dat un mare restart, sunt încântat, am uitat clipele urâte din carieră. Vreau să devin jucătorul care se anunța. Am avut căderi de formă, oscilații, acum sunt bine”.

ADVERTISEMENT

Fundașul central a dezvăluit că a avut mai multe oferte, însă a dorit să vină la echipa lui Mititelu: „M-am simțit dorit și apreciat, de la antrenor la patron. Am dat cancel celorlalte oferte, din afară, pentru a semna cu Craiova”.

Grigore este extrem de motivat să le dea peste nas celor care îl contestă și îl consideră un jucător terminat: „Am zis să mă duc undeva unde să-mi fie bine, să mă simt important, să nu dau chix. Sper să-mi demonstrez valoarea în Bănie, să n-am probleme cu publicul. Sunt obișnuit de la Dinamo cu un public agresiv. Eu trebuie să le arăt evoluții bune și atunci va fi bine”.

ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore, „înțepături” pentru rivala din oraș: „Cred că și oamenii din forurile internaționale ne consideră pe noi Universitatea Craiova”

Noul jucător al oltenilor e de părere că joacă la adevărata Universitatea Craiova și își dorește victoria în meciul cu echipa lui Mihai Rotaru: „Eu zic că joc la Craiova adevărată, la Știința. Cred că și oamenii din forurile internaționale ne consideră pe noi Universitatea Craiova, cea adevărată… Nu vreau să intru în polemică, să pun paie pe foc. Sper să câștigăm cu cealaltă echipă din oraș, să aducem multe victorii importante fanilor”.

„Rici” a vorbit și despre obiectivul echipei și speră ca FC U Craiova 1948 să joace în cupele europene: „Play-off, clar, acesta e obiectivul. De aceea am ales Craiova, ca să accedem în cupele europene. Cred că va fi bine. Crede-mă, ce-am găsit aici, nu am întâlnit deloc în România! Rar pe la echipele naționale am văzut asemenea baze precum ce avem noi. O infrastructură wow, tot respectul pentru oamenii care au făcut aceste lucruri. România are nevoie de astfel de baze”.

ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore a vorbit și despre problemele de la Dinamo: „Toată cariera mea, a fost un salariu la 3-4-5 luni”

Ricardo Grigore a mărturisit că la Dinamo nu a primit niciodată salariul la timp, cu excepția perioadei de insolvență: „Banii sunt la zi, totul este top. În ultimul an la Dinamo am avut banii la zi, în rest, toată cariera mea, a fost un salariu la 3-4-5 luni. O să fie ciudat, ca să zic așa, să fiu plătit la timp.

Dinamo? Mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce au făcut «câinii» pentru mine, rămâne clubul care m-a crescut în fotbal. Vreau să nu dezamăgesc mai departe. Sper ca Dinamo să revină în Liga 1, îmi doresc din suflet, Liga 1 fără Dinamo nu are același farmec. Chiar și celor de la FCSB nu le pică bine că nu mai există Dinamo în prima divizie”.

ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore a vorbit în FANATIK despre calvarul de la Dinamo: „Doamne, câte s-au întâmplat!”

Ricardo Grigore a dezvăluit pentru FANATIK prin ce calvar a trecut la Dinamo: „Eu nu vreau să plec pentru că Dinamo a retrogradat, vă rog să înţelegeţi. Eu voiam să plec de când Dinamo era bine şi lucrurile erau OK. Dacă ei voiau bani pe mine… păi tu când vrei să iei bani pe un lucru nu îl faci, mă, cel mai frumos, nu îl dai cu parfum, nu îl îngrijeşti? Metaforic vorbind… 

Eu mă antrenam cu echipa şi când venea fotbalul eu nu mai prindeam. Eram 27-28 de jucători şi eu eram lăsat în spatele porţii cu alţi 4-5. Doamne, Doamne, câte s-au întâmplat lunile astea. Nu vreau să vorbesc, eu sunt prea diplomat şi nu o să câştigi un război pe terenul altora. Eu vorbesc o dată la an, alţii vorbesc zilnic”.

ADVERTISEMENT