Fotbal intern

Ricardo Grigore, despre promisiunile spaniolilor la Dinamo: „Nu mai cred vorbe. Aştept mesajul de la bancă“

03.01.2021 | 10:14
Ricardo Grigore despre promisiunile spaniolilor la Dinamo Nu mai cred vorbe Astept mesajul de la banca
ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore a vorbit despre situaţia precară financiar prin care trece clubul Dinamo şi a spus să s-a săturat de promisiunile deşarte ale spaniolor. Singurul mesaj în care mai are încredere este cel de la bancă, atunci când îi vor intra banii în cont.

Pablo Cortacero şi-a mai încălcat o dată cuvântul. Promisese că până la 31 decembrie 2020 vor fi plătite salariile restante, lucru care, evident, nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Singurii bani care au intrat în club au fost de la sponsorul Unibet, dar preşedintele Eftimescu nu s-a putut folosi de ei, pentru că are semnătura blocată, şi de la suporteri prin Programul DDB, acoperindu-se o parte dintre restanţe. 

Ricardo Grigore: „Mai aştept doar fapte şi mesajul de la bancă“

Situaţia de la Dinamo este foarte delicată, existând multe voci care spun că formaţia din Ştefan cel Mare e în pragul falimentului. Fotbaliştii sunt neplătiţi de luni bune, mulţi au plecat deja, iar alţii o vor face în curând probabil.

ADVERTISEMENT

Programul DDB a achitat restanţe salariale ale jucătorilor care au semnat înţelegeri noi sau care au semnat rezilierea amiabilă, dar asta nu înseamnă că problemele s-au rezolvat.

Atmosfera în cadrul lotului este una de neîncredere şi nesiguranţă, iar la reunirea lotului nu se ştie câţi vor veni. Ricardo Grigore a acordat un interviu pentru Telekomsport, în care a vorbit despre problemele echipei.

ADVERTISEMENT

„Mai aştept doar fapte, nu mai cred vorbe nimic, nu mai vreau să vină nimeni să ne spună că veţi primi banii sau totul e rezolvat. Aştept să primesc mesaj de la bancă şi pe urmă să vină ei să ne spună că aţi primit şi să se rezolve problemele.

Rămas bun nu şi-a luat nimeni, cu toţii ne vom vedea mâine din câte ştiu“, a spus fundaşul Dragoş Grigore.

ADVERTISEMENT

Era mai bine cu Negoiţă

Fotbaliştii de la Dinamo au ajuns să îl regrete pe Ionţ Negoiţă. Grigore a mărturisit că fostul patron măcar se ţinea de cuvânt, spre deosebire de noua conducere spaniolă.

„În perioada Negoiţă, când ni se spunea un lucru, îl primeam, adică nu ne ducea cu zăhărelul. Atunci când nu primeam răspunsuri, era clar că nu ne primim banii“, a precizat „Rici“.

„Fiecare trebuie să fie in aceste momente un profesor de economie foarte bun, să ştie cum să-şi păstreze banii şi să nu-i risipească banii pe anumite lucruri”, a concluzionat fundaşul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT