Fotbal intern

Ricardo Grigore, distrus de fanii lui Dinamo: ”Ai dat banii din alocații să petreci pe manele”

10.04.2021 | 10:39
ADVERTISEMENT

Dinamo a mai făcut un pas spre Liga 2, după eșecul, scor 1-3, acasă cu Academica Clinceni, dar nu rezultatul i-a revoltat pe fanii-acționari, ci petrecerea organizată de Ricardo Grigore, cu doar două zile înaintea meciului.

Pe 7 aprilie, în ziua în care a împlinit 22 de ani, fundașul dinamovist a dat o petrecere cu lăutari și manele, la care au participat mai mulți colegi de echipă.

ADVERTISEMENT

Plătiți de luni bune doar din donațiile suporterilor, fotbaliștii prezenți la petrecere au aruncat cu bani în lăutari, spre stupefacția celor care au făcut eforturi uriașe pentru a achita salariile jucătorilor.

Reacție vehementă a fanilor din PCH la adresa lui Ricardo Grigore

Fotografii de la petrecerea organizată de Ricardo Grigore au ajuns și în mediul online, lucru care i-a iritat la maximum pe suporterii ”câinilor”. Aceștia au reacționat imediat și l-au distrus pe fotbalistul de 22 de ani. În contrapartidă, fanii l-au dat exemplu pe Ștefan Radu, fotbalist crescut la Dinamo, ajuns între timp un idol pe “Stadio Olimpico” din Roma.

ADVERTISEMENT

”Din versurile manelelor nu vei învăța niciodată să te înalți. Nu vei învăța să fii deasupra mizeriei, corupției, minciunii, nu vei învață că lucrurile care contează cu adevărat sunt sus, nu vei învăța să dai banii pe-o carte.

Vei învăța doar să arunci cu bancnote pe jos, să le lipești pe frunte, să dai muzica mai tare și mintea mai încet, vei învăța să alergi după tot ce e trecător și de prost gust, vei învăța că n-ai nevoie să înveți.

ADVERTISEMENT

Acolo sunt oameni care râd cu tine, te filmează și apoi vând filmarea pentru două ciorbe primului cancan-ist. Ce poți să înveți într-o astfel de companie?! Cum să dai bani ca să-ți auzi numele strigat la microfon alături de ’pentru Nelu Cocalaru, se știe! Și pentru Regele Racheta mondenilor’?!!

Te-ai gândit măcar o clipă că banii ăia de dedicație erau banii dați de un copil din alocație? Sau erau banii unei femei care a renunțat la tratamentul pentru ochi, pentru a-i ajuta cu puținul ei pe jucătorii lui Dinamo?

ADVERTISEMENT

Ai spus că e viața ta personală și nu dai socoteală nimănui. Bine. Nu ești obligat să asculți ce ți-am scris aici. Nici tu, nici vreun alt coleg de-al tău. Dar gândește-te că cei care ți-o spun sunt oameni care chiar țin la tine, care cred în potențialul tău, cărora le pasă de viitorul tău.

Ai împlinit 22 de ani. În urmă cu 13 ani, un jucător crescut de Dinamo, la fel ca și tine, a plecat la Lazio. Zilele trecute, în timp ce ție îți cânta ’Babanu’, lui îi cânta toată Cetatea Eternă a Romei. Pentru că atunci când era tânăr a privit în sus și și-a pus ținte înalte”, se arată în comunicatul suporterilor din Peluza Cătălin Hâldan (PCH), postat pe pagina oficială de Facebook.

Cum a reacţionat Ricardo Grigore

Prins în fapt, fotbalistul lui Dinamo a avut o reacție sfidătoare la adresa suporterilor-acționari, cei care plătesc salariile jucătorilor, ale staff-ului și angajaților clubului de la preluarea pachetului majoritar de acțiuni de către Pablo Cortacero.

”Nu vreau să-mi comentez viața personală în spațiul public. Este viața mea și nu comentez. Îmi cer scuze dacă deranjez pe cineva”, a spus Grigore.

Acesta, împreună cu Robert Moldoveanu și-ar fi depus memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract dar nu din pricina restanțelor salariale, ci din motive personale.

”Cred că problema asta se va rezolva. Nu e vorba doar de bani, am primit o parte din salariile restante. Problemele astea le vom discuta cu oamenii din conducere”, a mai spus Grigore pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT