Fotbal intern

Ricardo Grigore, ignorat de Uhrin în meciul cu Sepsi! Dinamovistul a jucat răcit etapa trecută, dar a fost OUT din lot când și-a revenit. EXCLUSIV

14.12.2019 | 11:08
Ricardo Grigore ignorat de Uhrin in meciul cu Sepsi Dinamovistul a jucat racit etapa trecuta dar a fost OUT din lot cand sia revenit EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut cu 1-2 meciul împotriva lui Sepsi de pe teren propriu și calculele de play-off se complică pentru echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare. Dusan Uhrin a luat o decizie ciudată înainte de meci. L-a lăsat în afara lotului pe Ricardo Grigore, deşi fundaşul era apt de joc. Asta după ce etapa trecută, dinamovistul a jucat răcit la Hermannstadt. 

Ricardo Grigore, ignorat de Uhrin în meciul cu Sepsi! A jucat răcit, nu a prins lotul când a fost apt

Decizia este de neînţeles în condiţiile în care fotbalistul nu avea nicio problemă medicală. În schimb, din informaţiile FANATIK, Grigore a fost titularizat la Sibiu cu Hermannstadt, deşi atunci era răcit. Drept dovadă, Uhrin l-a schimbat pe fundaş după doar 38 de minute în acel meci.

ADVERTISEMENT

În meciul cu Sepsi, Dusan Uhrin l-a lăsat în afara lotului pe Grigore şi a mizat pe Denis Ciobotariu şi Andreas Mihaiu pentru cele două locuri de titular U-21. Al treilea a fost Robert Moldoveanu, care a fost lăsat pe bancă tot meciul.

Ricardo Grigore nu este unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Dusan Uhrin. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a fost lăsat pe tuşă 11 etape consecutive în Casa Pariurilor Liga 1, înainte de a fi titularizat în meciul împotriva Chindiei Târgovişte, în care a şi reuşit să marcheze.

ADVERTISEMENT

Ignorat de Uhrin, promovat de Rădoi! A jucat în ultimele trei meciuri pentru România U-21

Fotbalistul a fost titularizat şi etapa trecută cu Hermannstadt, însă schimbat după doar 38 de minute cu Mrzljak, în condiţiile în care suferea de o răceală. Iar în meciul cu Sepsi când fotbalistul era apt, a fost lăsat în afara lotului, Uhrin mizând pe Mihaiu şi Ciobotariu jucători U-21.

Asta deşi Dinamo nu stă prea bine la capitolul jucătorilor U-21, iar Ricardo Grigore este una dintre prezenţele constante în naţionala U-21 ale României. Dinamovistul a fost în lotul lui Mirel Rădoi pentru Campionatul European din Italia, unde “tricolorii mici” au ajuns până în semifinale.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Grigore a jucat mai mult la naţionala de tineret în această toamnă decât la Dinamo. Dacă pentru “câini” a evoluat timp de 126 de minute în toamnă, în meciurile cu Hermannstadt şi Sepsi, la naţionala de tineret, Grigore a adunat 158 de minute în meciurile cu Irlanda de Nord (tur-retur) şi Finlanda.

  • 20 de ani are Ricardo Grigore
  • 700.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului