Fotbal intern

Ricardo Grigore, în lacrimi după Dinamo – FCSB 0-3: ”Mă simt ultimul om, îmi vine să mă las”

25.06.2020 | 22:12
Ricardo Grigore in lacrimi dupa Dinamo  FCSB 03 Ma simt ultimul om imi vine sa ma las
ADVERTISEMENT

Căpitanul ”câinilor” Ricardo Grigore a izbucnit în lacrimi după meciul Dinamo – FCSB 0-3, din prima manșă a semifinalelor Cupei României.

”Se pare că nu ne trezim din coșmarul ăsta urât. Nu putem să dăm gol, să ne facem jocul nostru de la antrenamente. Când vin meciurile parcă uităm tot”, a declarat Grigore.

ADVERTISEMENT

”FCSB ne-a prins într-o situație grea, se simte și lipsa meciurilor. Spersă ne revenim cât mai repede pentru că nu mai avem voie să facem pași greșiți în campionat”, a mai spus fundașul dinamovist.

Lacrimi pentru Ricardo Grigore după Dinamo – FCSB 0-3

În timp ce oferea interviul de la finalul meciului Dinamo – FCSB 0-3, Ricardo Grigore a izbucnit practic în lacrimi, el fiind un jucător crescut în Ștefan cel Mare. Căpitanul a avut nevoie de câteva momente pentru a-și reveni.

ADVERTISEMENT

”Ultimul om mă simt în momentul ăsta, îmi vine să mă las. Nu mai am cuvinte. Așa am vorbit mereu sezonul viitor și sezonul viitor nu se întâmpla nimic. Așa e de trei ani”, a menționat Grigore.

”Trebuie să strângem rândurile că suntem într-o situație grea. Este greu, dar noi trebuie să o scoatem, la capăt. Nu știu câte dușuri reci trebuie să mai facem ca să ne trezim. Trebuie să ne călcăm pe orgoliu și să jucăm fotbal. Avem ocazii, dar nu dăm gol. Se vede că nu jucăm la rezultat”, a precizat fundașul.

ADVERTISEMENT

Fundașul Mihai Popescu a dat vina pentru înfrângerea din derby pe problemele fizice: ”Nu pot să spun că a fost umilință, e un joc de fotbal. Ne-am prezentat foarte prost, se vede săptămâna care am pierdut-o”.

”Sper să scoatem capul din această groapă. S-a văzut clar pe teren că au avut un plus fizic față de noi. Ne cerem scuze față de noi, de familii și de suporteri. Mai este un meci, sperăm până la capăt, avem șanse. Nu cred că se gândește nimeni la retrogradare, avem un meci în minus și sper să ne revenim”, a comentat Popescu.

ADVERTISEMENT

Dinamo a fost învinsă de FCSB, scor 3-0, în prima manșă a semifinalelor Cupei României. Golurile ”roș-albaștrilor” au fost marcate de Adrian Popa 33, Darius Olaru 75 și Cristian Dumitru 83.

ADVERTISEMENT