Sport

Ricardo Grigore, la un pas să devină coleg cu Răzvan Marin: „90% era rezolvat transferul!”

23.03.2021 | 10:09
Ricardo Grigore la un pas sa devina coleg cu Razvan Marin 90 era rezolvat transferul
ADVERTISEMENT

Fostul șef al academiei lui Dinamo, Gabi Răduță, a dezvăluit că fundașul central Ricardo Grigore a fost foarte aproape de un transfer la gruparea din Serie A, Cagliari. 

Pentru aceeași formație evoluează un alt român, Răzvan Marin. Răduță susține că doar venirea pandemiei a împiedicat finalizarea mutării, care era finalizată în proporție de 90%.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Geani Crețu ar fi avut o ofertă din Rusia, dar Dinamo nu a dorit să îi dea drumul fotbalistului care a fost împrumutat la Rapid, în sezonul precedent.

Ricardo Grigore, la un pas să devină coleg cu Răzvan Marin: „Dacă nu intervenea pandemia…”

Considerat unul dintre cei mai promițători fundași din România, Ricardo Grigore a ajuns la vârsta de 21 de ani și se află într-o situație destul de dificilă la Dinamo.

ADVERTISEMENT

În ultimele luni, el a avut dificultăți în a prinde primul 11 din cauza accidentărilor, dar și din cauza discuțiilor pe care le-a purtat cu reprezentanții programului DDB, pentru renegocierea salariului.

Gabi Răduță, fostul șef al academiei dinamoviste, a afirmat că fundașul dinamovist ar fi trebuit să plece în Serie A, la Cagliari, înainte de startul pandemiei. Acolo, el ar fi devenit coleg cu Răzvan Marin.

ADVERTISEMENT

Și Geani Crețu ar fi avut o ofertă clară să plece de la Dinamo în Rusia, dar clubul alb-roșu nu a fost de acord cu mutarea. Răduță a comentat și traseul nefericit al lui Dinamo din ultimii ani.

„Ricardo Grigore şi Geani Creţu au fost puşti amărâţi, din părinţi simpli. Geani Creţu a avut ofertă concretă din Rusia şi nu i s-a dat drumul, iar Ricardo Grigore, dacă nu intervenea pandemia, pleca la Cagliari. Era transferat în proporţie de 80%-90% în Serie A”, a declarat Răduţă, potrivit Looksport.

ADVERTISEMENT

Ode pentru Ionuț Negoiță: „Diferență uriașă”

În ciuda faptului că Dinamo s-a aflat într-un declin continuu inclusiv în perioada în care a fost patronată de Ionuț Negoiță, unii dintre foștii angajați ai clubului dau dovadă de memorie selectivă și iau drept reper doar rarele momente reușite din ultimii ani.

De exemplu, Gabi Răduță susține că lucrurile mergeau mult mai bine pe vremea fostului patron, deși Dinamo nu a mai fost în play-off din 2017, iar Negoiță a cedat clubul în august 2020. Mai mult decât atât, alb-roșiii au fost aproape de faliment chiar în primăvara lui 2020!

„În urmă cu aproximativ patru ani, Dinamo se lupta la campionat în play-off, acum e la retrogradare. Ne chinuiam pe la Bilbao, în Europa, cu Athletic. Iar acum… Există o diferenţă uriaşă între Dinamo în era Negoiţă şi Dinamo de acum.

De la Rivaldo la Morsay! Te apucă râsul… Rivaldo venea şi dădea sfaturi echipei în vestiar. Eu ştiu ce vorbesc, că am jucat şi contra fotbaliştilor, nu am făcut doar poze”, a mai spus Răduţă, potrivit Looksport.

ADVERTISEMENT