Fotbal intern

Ricardo Grigore, omul cu mai multe minute la naţională decât în campionat cu Dinamo! Rădoi l-a folosit mai mult în 3 meciuri decât Uhrin în 15

17.12.2019 | 09:33
Ricardo Grigore omul cu mai multe minute la nationala decat in campionat cu Dinamo Radoi la folosit mai mult in 3 meciuri decat Uhrin in 15
ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore este unul dintre cei mai promiţători tineri de la Dinamo. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a evoluat constant în stagiunea trecută şi a fost convocat de Rădoi la Euro U-21,însă în acest sezon când trebuia să confirme, a prins foarte puţine minute la Dinamo, astfel încât a jucat mai mult la echipa naţională de tineret în trei meciuri, decât la “câini” în 15 confruntări în această toamnă.

Ricardo Grigore, omul cu mai multe minute la naţională decât în campionat cu Dinamo!

În meciul tur cu Hermannstadt din 26 august, “Ricci” a jucat un minut, iar de atunci au trecut 11 etape fără ca el să fie folosit de Dusan Uhrin. Fotbalistul a mai intrat pe teren în Casa Pariurilor Liga 1 abia pe 4 decembrie, în meciul retur cu Târgovişte, în care a şi reuşit să marcheze un gol în victoria cu 4-1.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a fost titularizat apoi şi la returul cu Hermannstadt, scor 2-4, înainte să fie scos după doar 38 de minute de Uhrin. Însă, atunci antrenorul lui Dinamo l-a scos pentru că suferea de o răceală şi nu era în cea mai bună formă.

Uhrin l-a ignorat la meciul cu Sepsi după ce a jucat răcit cu Hermannstadt!

Apoi, Dusan Uhrin a decis să îl lase în afara lotului în înfrângerea cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-2, chiar dacă fotbalistul era apt de joc. Grigore a jucat foarte puţin în această toamnă la Dinamo, însă Mirel Rădoi nu a renunţat la fotbalist.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, l-a jucat mai mult decât Dusan Uhrin la Dinamo din toamnă până în prezent. Astfel, Ricardo Grigore a jucat în meciurile cu Irlanda de Nord, tur şi retur, şi Finlanda, mai mult decât în ultimele 15 etape din Casa Pariurilor Liga 1 la Dinamo.

Grigore: 158 de minute la naţionala de tineret faţă de 127 de minute la Dinamo în toamnă!

Minute Ricardo Grigore naţionala U-21 în această toamnă: 

  • 14 octombrie: România – Irlanda de Nord 3-0 (11 minute)
  • 14 noiembrie: România – Finlanda 4-1 (57 de minute)
  • 19 noiembrie: Irlanda de Nord – România 0-0 (90 de minute)
ADVERTISEMENT

Total la naţionala de tineret: 158 de minute

Minute Ricardo Grigore Dinamo în această toamnă în Casa Pariurilor Liga 1: 

  • 26 august: Dinamo – Hermannstadt 3-0 (1 minut)
  • 4 decembrie: Dinamo – Chindia Târgovişte 4-1 (88 de minute)
  • 12 decembrie: Dinamo – Hermannstadt 4-2 (38 de minute)

Total la Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1: 127 de minute

Astfel, Ricardo Grigore a adunat mai multe minute la echipa naţională de tineret în această toamnă, decât în ultimele 15 etape la Dinamo. Asta în condiţiile în care “Ricci” Grigore este şi jucător eligibil “U-21”, iar Dinamo are probleme cu jucătorii la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Este o decizie ciudată a lui Dusan Uhrin ca jucătorul U-21 de la Dinamo cu cele mai multe minute la naţională să nu prindă minute pe unul dintre cele două locuri eligibile U-21 în Casa Pariurilor Liga 1.

Din păcate, Ricci Grigore nu este singurul caz din Casa Pariurilor Liga 1. Într-o situaţie asemănătoare se află şi căpitanul naţionalei de tineret, Alex Paşcanu, care a fost folosit mai mult de Rădoi în preliminariile de la Euro de tineret, decât în campionat de Dan Petrescu.

  • 8 meciuri a disputat Grigore în Casa Pariurilor Liga 1
  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Ricardo Grigore

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT